Έργα 7 εκατομμυρίων ευρώ για την Καλλιθέα!

 

Στην πρόσφατη Τροποποίηση του Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής (ΑΔΑ 6Υ0Ψ7Λ7-ΕΚ7), εντάχθηκαν δύο μεγάλες χρηματοδοτήσεις προς το Δήμο Καλλιθέας, συνολικού προϋπολογισμού 6.855.704,00 €.

Πρόκειται, ειδικότερα για την προμήθεια Οικολογικών Βυθιζόμενων Συστημάτων (υπόγειοι κάδοι) ύψους 4.655.704,00 € και για το έργο Ανάπλασης των Παρόχθιων Περιοχών του Ιλισσού, ύψους 2.200.000,00 €.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής για αυτά τα δύο έργα που έρχονται να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την συνολική αναβάθμιση της πόλης μας για την οποία αγωνιζόμαστε, διεκδικώντας συστηματικά πόρους από την πολιτεία και την Ευρωπαϊκή Ενωση. Μαζί με τα έργα που περιμένουμε να ενταχθούν στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης ύψους άνω των 25 εκατομμυρίων ευρώ σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα έργα που ήδη έχουν δρομολογηθεί (όπως αυτά της ΟΧΕ ΒΑΑ του Open Mall και άλλα) η Καλλιθέα μας αλλάζει, με την προοπτική μιας σύγχρονης, ευρωπαϊκής πόλης με πολύ καλές υποδομές, με ποιότητα ζωής αλλά και μιας πόλης που σέβεται το περιβάλλον».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο