6η παράσταση του «Θεάτρου της Δευτέρας στην Καλλιθέα»- Κρατήσεις θέσεων

 Με την παράσταση «Ο Πέτρος και ο Λύκος» του Σεργκέι Προκόφιεφ, σε σκηνοθεσία Χρήστου Τριπόδη, συνεχίζουμε στις 22 Μαρτίου, το πρόγραμμα του «Θεάτρου της Δευτέρας στην Καλλιθέα», διαδικτυακά. Η παράσταση είναι για μικρούς και μεγάλους και επιπλέον, με ελληνικούς υπότιτλους για τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακοής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και κάθε κάτοικος Καλλιθέας μπορεί να εξασφαλίσει τη θέση του στην παράσταση, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1o βήμα: Από την Τρίτη 16 Μαρτίου ως την Παρασκευή 19 Μαρτίου στέλνετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο theatrodefteraskallithea@gmail.com ή εναλλακτικά στο dhmiourgia@kallithea.gr, στο οποίο θα αναγράφονται:

Το ονοματεπώνυμο του ενδιαφερομένου

Η διεύθυνση κατοικίας του

Ο αριθμός του σταθερού του τηλεφώνου και θα επισυνάπτεται ένας λογαριασμός ΔΕΚΟ που αποδεικνύει τη μόνιμη κατοικία του

2ο βήμα: Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καλλιθέας κατανέμει, στη συνέχεια, τα μηνύματα κατά σειρά λήψης ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός εκείνων που μπορούν να πάρουν κωδικούς για να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την κάθε παράσταση.

3ο βήμα: O ενδιαφερόμενος λαμβάνει ηλεκτρονικά έναν κωδικό, με τον οποίο ο ίδιος αλλά και όσοι βρίσκονται μαζί του εκείνη τη στιγμή μπορούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την παράσταση, αφού πρώτα τον τοποθετήσουν λίγο πριν από την έναρξη σε διεύθυνση που, επίσης, θα τους αποσταλεί. Αν δεν βρεθεί το e-mail στα εισερχόμενα μηνύματα, παρακαλούμε ελέγξτε και τους φακέλους Ανεπιθύμητα (spam) και Προσφορές.

Διαφορετικά επικοινωνήστε με το τηλ. 210-9570001 (8 π.μ.-3 μ.μ.)

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη τη Δευτέρα 22/3/2021 για 24 ώρες δηλαδή από 00:01 έως 23:59. Δεν υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της παράστασης σε άλλο χρονικό διάστημα πέραν του προγραμματισμένου. Παρακαλούμε μεριμνήστε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στη σελίδα προβολής υπολογίζοντας και τη διάρκεια της παράστασης.

Κάθε οικογένεια δεν χρειάζεται να αποστείλει περισσότερα από ένα ηλεκτρονικά μηνύματα για κάθε παράσταση.

Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφηση μέρους ή και ολόκληρης της παράστασης καθώς και κάθε χρήση οπτικοακουστικών μέσων καταγραφής.

Τα στοιχεία της παράστασης:

Θεατρική Διασκευή/Σκηνοθεσία: Χρήστος Τριπόδης

Κοστούμια: Μυρτώ Πετάση

Φωτισμοί: Ρίζος Τσιγάρης

Διάρκεια: 65 λεπτά

Πρωταγωνιστούν: Ρένος Χαραλαμπίδης, Χριστίνα Μπίτου, Αριάννα Ζαρμακούπη, Μάριος Ιβάν Παπούλιας (βιολί), Δήμητρα Χανιαλάκη (φλάουτο), Δημήτρης Βασιλάκης (σαξόφωνο), Δέσποινα Σπανού (βιολοντσέλο), Γιώργος Αιμιλιανός Σταυριανός (πιάνο-πλήκτρα).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο