Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε από τον Ψαλιδόπουλο μετά την αποκάλυψη για συναντήσεις με την «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα»

Πριν λίγες μέρες δημοσιεύσαμε την επιστολή του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, Πέτρου Σαμαρτζοπάνου, που αποκάλυπτε ότι ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος προεκλογικά έκανε τρεις συναντήσεις με τον επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα», Τρύφωνα Μπουγά (δείτε εδώ). Και καλέσαμε τον κ. Ψαλιδόπουλο να δώσει μια απάντηση διότι η αποκάλυψη και σοβαρή είναι και επώνυμη. Η απάντηση ήρθε και αναφέρει:

«Δεν πρόκειται να παρακολουθήσω τη χυδαία, όσο και απολύτως μάταιη απόπειρα ορισμένων να με συνδέσουν ή να με φέρουν σε οιονδήποτε διάλογο με την Ακροδεξιά και τους εκπροσώπους της εγκληματικής νεοναζιστικής «Χρυσής Αυγής» στην Καλλιθέα. Το μόνο ενδιαφέρον είναι να διαπιστωθεί ποιοι υποκρύπτονται πίσω από τη νοσηρότητα των σχετικών αναρτήσεων στο Διαδίκτυο». 

 Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς η απάντηση είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, καθώς αναφέρεται σε… νοσηρότητα αναρτήσεων, ψάχνει να ανακαλύψει ποιοι… υποκρύπτονται, αλλά κουβέντα για το πάπλωμα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο