Για ΠΡΩΤΗ φορά στην Καλλιθέα: Την Κυριακή η αποκριάτικη παρέλαση

Για ΠΡΩΤΗ φορά στην πόλη μας θα πραγματοποιηθεί μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι. Συμμετέχουν μαθητές από σχολεία της Καλλιθέας, αλλά και ενήλικοι από τοπικούς φορείς.

Στον χώρο των καθιερωμένων εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου, ο Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά μεγάλη παρέλαση μεταμφιεσμένων.
Η παρέλαση θα ξεκινήσει από την συμβολή της λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου με την οδό Σιβιτανίδου και θα ολοκληρωθεί στην οδό Κρέμου. Θα προπορευθούν δύο ξυλοπόδαροι, δύο ζογκλέρ, ένας τεράστιος 10μετρος κινέζικος δράκος, πέντε μασκότ αγαπημένων καρτούν, μία κοπέλα με βεντάλιες. Η πομπή θα επιστρέψει στην πλατεία Κύπρου όπου θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Μικτή Χορωδία Καλλιθέας υπό την διεύθυνση του Ορέστη Μπαζού και την Ομάδα Λαϊκού Παραδοσιακού χορού του Δήμου.
Ελάτε όλοι στην πιο κεφάτη αποκριάτικη παρέλαση!

Η παρέλαση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας. Να δώσουμε όλοι το παρών, έχοντας μαζί μας την καλύτερή μας διάθεση!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο