Με μεγάλη επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας

Ήταν όλοι εκεί, δίνοντας το παρών στο κάλεσμα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πάντα φιλόξενο κατάστημα “Μεθεόρτιον”.
Το ΔΣ του Συλλόγου, με τον Πρόεδρό του Αντρέα Αναστόπουλο, ενημέρωσε μέλη και φίλους για τις δράσεις του και τα μελλοντικά του σχέδια. Είναι άλλωστε γνωστό ότι εδώ και δυο χρόνια ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καλλιθέας αναβαθμίζει την παρουσία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της πόλης μας. Μάλιστα πρόσφατα, μόλις τα Χριστούγεννα που πέρασαν, πραγματοποίησε και διαγωνισμό για την καλύτερα στολισμένη γιορτινή βιτρίνα στην Καλλιθέα!
Ανάμεσα στους πολλούς φίλους και τα μέλη του Συλλόγου, που γέμισαν ασφυκτικά το “Μεθεόρτιον”, ήταν ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Βασίλης Σπανάκης, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας Γιώργος Κυριακόπουλος, η Αντιδήμαρχος Βάσω Μαργαρίτη, η Αντιδήμαρχος Άννα Πάσχου, ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Καλογερόπουλος κ.α. Εμείς να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο έργο του Συλλόγου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο