Ο Άρης των REC μας συστήνει τη μητέρα του – Το μήνυμα στήριξης για τη συμμετοχή της στις εκλογές του Δ.Καλλιθέας

Ο Άρης Λουμάκης είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την επαγγελματική ζωή του. Ο ιδρυτής, παραγωγός και frontman των REC χειρίζεται προσωπικά τον επίσημο λογαριασμό @recband στο Instagram και φροντίζει να ενημερώνει τους fans του συγκροτήματος για όλα τα τελευταία νέα του. Ωστόσο, ο ίδιος διαθέτει και αρκετά προφίλ με το όνομά του στο Facebook, μέσα από τα οποίο κάνει αναρτήσεις και από την προσωπική του ζωή, την οποία βέβαια προσπαθεί να κρατά όσο πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μπορεί. Έτσι, λοιπόν, το μεσημέρι της Τρίτης, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την πολυαγαπημένη του μητέρα, η οποία κατεβαίνει υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές, γράφοντας στη λεζάντα που την συνόδευε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα στήριξης προς εκείνη.

«Ακολουθεί Πολιτική Διαφήμιση: Ο άνθρωπος που με έφερε στην ζωή η Αικατερίνη Κατσούρη του Μαρίνου (βάζω τα στοιχεία λόγω ψηφοδελτίου) αποφάσισε (χωρίς να με ρωτήσει) να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον δήμαρχο μας Δημήτρη Κάρναβο στην πόλη μας την Καλλιθέα. Επειδή λοιπόν και εγώ δεν την ρώτησα για να αρπάξω το μικρόφωνο και να κάνω τον τραγουδιστή, της «επιστρέφω την χάρη» δίνοντας της την μεγαλύτερη ευχή μου για να πετύχει. Σε όσους δεν την γνωρίζετε, να σας πω ότι αξίζει την ψήφος σας γιατί αν μια γυναίκα κατάφερε να σταθεί μέσα από τόσες δυσκολίες όρθια, σε δύσκολους καιρούς, μόνη και να μας μεγαλώσει σε αυτό τον τόπο, τότε σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που δεν το βάζει κάτω! Πάντοτε την θυμάμαι – από το σχολείο – να ασχολείται με τα κοινά, να φροντίζει να είναι καλά όλα τα παιδιά και όχι μόνο εγώ και ο αδελφός μου. Μεγαλώνοντας και ενώ και εμείς “ζοριζόμασταν”, εκείνη επέμενε να εργάζεται εθελοντικά δίπλα σε ανθρώπους που είχαν περισσότερη ανάγκη από εμάς. Δεν ξέρω να σας εξηγήσω πολιτικά γιατί πρέπει να την ψηφίσετε, δεν ήταν ποτέ πολιτική οπαδός, αλλά αγαπούσε να προσφέρει αδιάκριτα σε όποιον το είχε ανάγκη. Σαν παιδί της μπορώ να σας πω ότι εμένα αυτή η στάση ζωής με εμπνέει να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και να βοηθώ την κοινωνία μου να γίνεται ακόμη καλύτερη. Αν λέει πάλι κάτι και σε εσάς τιμήστε την με την ψήφο σας. Σε κάθε περίπτωση ξέρω ότι θα συνεχίζει να εργάζεται για όλους εμάς εδώ στην Καλλιθέα για να έχουμε μια καλύτερη καθημερινότητα, γιατί έτσι είναι η μητέρα μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τι λες; Μοιάζουν μεταξύ τους;

tlife.grhttps://www.tlife.gr/eidhseis-nea/o-aris-ton-rec-mas-systinei-ti-mitera-tou-to-minyma-stiriksis-gia-ti-symmetoxi-tis-stis-ekloges/?fbclid=IwAR3et0iMxI53N8p6brUayp-_aPE6rYrWE7fuwwGE2JmB_FdUWTu3NBWr2Zs#.XOQcorWXZgU.facebook

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο