Ανακοίνωση της “Προοδευτικής Ενότητας Καλλιθέας” για τον Β γύρο των εκλογών

Η Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας ευχαριστεί τους πολίτες, οι οποίοι την εμπιστεύθηκαν στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, καθώς και τα μέλη και τους φίλους της που συμμετείχαν με όλες τις δυνάμεις τους σ’ αυτή τη σύνθετη πολιτική αναμέτρηση. 

Η Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας διατηρεί ακέραιη την πεποίθησή της ότι η υπό τον σημερινό δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο διοίκηση του Δήμου δεν ανταποκρίθηκε στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών και δεν επέτυχε να συμβάλει στο σχεδιασμό αναπτυξιακής προοπτικής της Καλλιθέας σε όφελος των πολλών. Ο συνδυασμός και οι δημοτικές παρατάξεις που τον συγκροτούν, είχαν εγκαίρως επισημάνει την ανάγκη απομάκρυνσής της και είχαν εργαστεί με συνέπεια για τη δημιουργία ενός ενιαίου μετώπου πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων με αυτό το στόχο.

Η Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας θα παραμείνει και την επόμενη ημέρα παρούσα και θα συνεχίσει να επιδιώκει την κοινή δράση των προοδευτικών και δημιουργικών δυνάμεων της πόλης με στόχο την ανάκαμψη της Καλλιθέας και την υπεράσπιση των συμφερόντων των πολιτών. Θέλουμε μια πόλη ανοιχτή, δημοκρατική, αντιφασιστική. Θέλουμε ένα δήμο στο πλευρό των πολλών και όχι εργαστήριο εφαρμογής νεοφιλελεύθερων πολιτικών, όργανο πελατειακών σχέσεων και πεδίο αδιαφάνειας.

Η Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας καλεί όλους τους προοδευτικούς πολίτες να υποστηρίξουν την επανεκλογή της Ρένας Δούρου και του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» στην Περιφέρεια Αττικής, ώστε να συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια για ισχυρό δίκτυο κοινωνικής προστασίας και συνοχής, καθώς και νέο αναπτυξιακό – παραγωγικό πρότυπο προς όφελος των πολιτών στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο