Το ανακοίνωσε ο Γιοβανίδης – Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος!

Με μια ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Νίκος Γιοβανίδης ανακοίνωσε αυτό που είχε γίνει πλέον ορατό. Ότι δηλ. δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. Όπως συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «Καλλιθέα ΝΑΙ»
Δεν κατεβαίνουμε στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019
Στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα, στην Καλλιθέα που αγαπάμε και στηρίζουμε, επέλεξα να ασχοληθώ με τα κοινά και να ζητήσω την ψήφο και τη στήριξή σας, ως επικεφαλής στης Δημοτικής Παράταξης, «Καλλιθέα ΝΑΙ».
Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου για το Δήμο της Καλλιθέας, τάραξε τα πολιτικά δρώμενα της πόλης. Φίλοι και συμπολίτες συστρατεύτηκαν σε αυτή την προσπάθεια και δήλωσαν παρόντες στη Δημοτική Παράταξη «Καλλιθέα ΝΑΙ».
Γνώριζα ότι οι επιλογές και οι αποφάσεις μου, να κατέλθω στην εκλογική διαδικασία της 26ης Μαΐου 2019, θα με έθεταν απέναντι από παρατάξεις και συμφέροντα. Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν ότι δεν επιδέχομαι την παραμικρή σκιά σε θέματα ηθικής τάξης, και με εντιμότητα και ακεραιότητα πορεύομαι σε όλη μου την πορεία. Το ίδιο ήθος και τις ίδιες Αξίες διέκρινα και στους υποψηφίους του συνδυασμού «Καλλιθέα ΝΑΙ» και από κοινού πορευτήκαμε στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου για τις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.
Ωστόσο πρακτικές που ακολουθήθηκαν και πιέσεις που ασκήθηκαν σε υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Παράταξης «Καλλιθέα ΝΑΙ», με οδήγησαν στην απόφαση να αποσύρω την υποψηφιότητα μας και να μη συμμετέχω στην εκλογική αναμέτρηση, αναλαμβάνοντας στο ακέραιο την πολιτική ευθύνη.
Μία διαδικασία με στημένες πρακτικές, απειλές, κι εκβιασμούς δε συμμετέχω και δεν τη νομιμοποιώ. Στάθμισα όλους τους παράγοντες και έχω επιλέξει να προστατέψω τους ανθρώπους που με στήριξαν και με νέους πολιτικούς στόχους να συνεχίσουμε όπως ξέρουμε, με εντιμότητα και ηθικές αξίες.
Ευχαριστώ προσωπικά,
όλους τους πολίτες της Καλλιθέας, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, και το Συνδυασμό «Καλλιθέα ΝΑΙ» σε αυτή την προσπάθεια για να δούμε την πόλη μας να αλλάζει.
Επιφυλάσσομαι για το μέλλον και πάντα συμπαραστάτης στα κοινά της πόλης μας για μια καλύτερη Καλλιθέα όπως μας αξίζει.

Με εκτίμηση,
Νίκος Γιοβανίδης»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο