Σάββατο 18 Μάη στις 7:30μμ εκδήλωση-συζήτηση στην Εργατική Λέσχη Καλλιθέας

Πριν λίγες ημέρες γίναμε μάρτυρες της προσπάθειας ανατροπής του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο και της κυβέρνησής του από τον αυτοαποκαλούμενο μεταβατικό πρόεδρο της Βενεζουέλας Χουάν Γκουαϊδό. Η προσπάθεια… απέτυχε.

Τι συνέβη όμως στην Βενεζουέλα αυτά τα λίγα 24ωρα; Γιατί ο Χουάν Γκουαϊδό χαίρει της στήριξης των ΗΠΑ, της ΕΕ και δεκάδων άλλων χωρών που τον αναγνώρισαν ως μεταβατικό πρόεδρο; Είναι όντως ο Νικολά Μαδούρο ο αυταρχικός δικτάτορας που θέλουν να παρουσιάζουν οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και ΕΕ; είναι αυτός που ευθύνεται για την άσχημο επίπεδο διαβίωσης του λαού της Βενεζουέλας;

Αυτά και άλλα ερωτήματα θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε με την βοήθεια του Δημήτρη Καλτσώνη (Καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου) και εκπροσώπου από την «Ελληνική Επιτροπή αλληλεγγύης με την Βενεζουέλα» το Σάββατο 18 Μαΐου στις 7:30 μ.μ. στον χώρο της Εργατικής Λέσχης Καλλιθέας (Λασκαρίδου 134).

Σας περιμένουμε να θέσετε τα δικά σας ερωτήματα και προβληματισμούς και να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις στην Βενεζουέλα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο