Γιάννης Παυλίδης: είναι σχεδόν αυτονόητη η επιλογή μου να είμαι με τον Δημήτρη Κάρναβο

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιάννης Παυλίδης μίλησε στο “Νότιο Χτύπο”…
«Η Καλλιθέα μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Σε αυτή την συγκυρία είναι σχεδόν αυτονόητη η επιλογή μου να είμαι με τον Δημήτρη Κάρναβο»

-Κύριε Παυλίδη, υπήρξατε Αντιδήμαρχος, κατά την περίοδο της διοίκησης Ασκούνη. Αυτή τη φορά είστε υποψήφιος με τον Δημήτρη Κάρναβο. Γιατί αυτό;

Νομίζω ότι αυτή τη φορά πρέπει να βάλουμε κριτήρια για το μέλλον. Η Καλλιθέα μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Εχουμε μεγάλες ευκαιρίες μπροστά μας, όμως για να τις αξιοποιήσουμε χρειάζεται μια δημοτική ηγεσία που να έχει σύγχρονη αντίληψη για τα πράγματα, επιθετική διαχείριση και διάθεση για ρήξη με το παρελθόν. Σε αυτή την συγκυρία είναι σχεδόν αυτονόητη η επιλογή μου να είμαι με τον Δημήτρη Κάρναβο.

-Ησασταν όμως από τα βασικά στελέχη ως Αντιδήμαρχος στην καθαριότητα επί Ασκούνη. Τι μεταφέρετε από την περίοδο αυτή;

Δεν θα ήθελα και δεν μπορώ να μηδενίσω τις προσπάθειες που κάναμε στην καθαριότητα. Δεν μπορώ όμως να μην σταθώ στις επενδύσεις. Οσο και αν προσπάθησα, οι επενδύσεις στον τομέα της καθαριότητας ήταν μηδαμινές. Παρακαλούσα για εξοπλισμό αλλά η διοίκηση κώφευε. Αγοράζαμε 150 κάδους το χρόνο και από αυτοκίνητα σχεδόν τίποτα, ενώ ο Κάρναβος αγόρασε με την μία 800 κάδους και ανανέωσε ολόκληρο τον στόλο των αυτοκινήτων!

-Ποιες οι προβλέψεις σας για το εκλογικό αποτέλεσμα;

Σε αυτές τις εκλογές, έχουμε πολλούς συνδυασμούς και αυτό είναι μια νίκη για την τοπική μας δημοκρατία. Είναι βέβαιο ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να υπάρξει σύνθεση και άρα συνεργασία. Πιστεύω τελικά ότι οι συσχετισμοί θα είναι υπέρ της πόλης μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο