Ανακοίνωση της “Ελληνικής Αυγής Για την Καλλιθέα” για τα επεισόδια της 25ης Μαρτίου

Στην Καλλιθέα μας σήμερα 25 Μαρτίου 2019, ανήμερα τού εορτασμού τής Εθνικής Επετείου τής Παλιγγενεσίας τού Εικοσιένα.

Τραμπούκοι του ΠΑΜΕ και “αντιφασιστικές” συλλογικότητες αμαύρωσαν τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στην Καλλιθέα, καθώς προκάλεσαν επεισόδια και συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αντιφασίστες λύσσαξαν στην θέα ομάδας Πατριωτών, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα για την Μακεδονία και σήκωσαν πανό με το ηρωικό σύνθημα του Γέρου του Μοριά: “Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους”!

Είδαμε την βίαιη απώθηση από τις αρχές ασφαλείας τής πατριωτικής ελληνικής νεολαίας. Ακούσαμε τα ουρλιαχτά των τραμπούκων του ΠΑΜΕ  των αναρχοδιεθνιστών και είδαμε τα πανώ τους που καλούσανε στην εξόντωσή μας και την απορρόφηση των λαθρομεταναστών. Είδαμε τον φόβο παππούδων, γιαγιάδων και γονιών για την ασφάλεια των παιδιών τους που συμμετείχαν στην μαθητική παρέλαση τής Καλλιθέας, οι οποίοι ζητούσαν την προστασία μας. Οι αστυνομικές δυνάμεις αντί να συλλάβουν τους μπαχαλάκηδες του αριστερού παρακράτους, προσήγαγαν 12 νεολαίους πατριώτες!

Κι αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι δίδουμε ιερό όρκο ότι θα προστατέψουμε τις ελληνικές ζωές, θα προστατέψουμε τα παιδιά μας και θα απαλλάξουμε τον τόπο μας από τούς μισητές του, ξεκινώντας από την Καλλιθέα και φέρνοντας με την Ελληνική Αυγή τη λευτεριά σε κάθε γη ελληνική. Φωτιά και τσεκούρι σε αντίχριστους και ανθέλληνες, στο δρόμο τού Εθνάρχη Κολοκοτρώνη.

Δημοτική Παράταξη Καλλιθέας «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την  ΚΑΛΛΙΘΕΑ».
Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας ΤΡΥΦΩΝ ΜΠΟΥΓΑΣ

Γραφείο Τύπου.  Υπεύθυνος Τύπου: ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».
Email : karachalios.spiros@gmail.com

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο