Καλλιθέα: Καρέ – καρέ η ληστεία σε βενζινάδικο (video)

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ληστής φέρεται να κρύβεται πίσω και από δεύτερη ληστεία που σημειώθηκε είκοσι λεπτά νωρίτερα και πάλι σε πρατήριο καυσίμων στον Πειραιά.

Ο ένοπλος δράστης του Πειραιά, έφυγε σαν κύριος με λεία μεγαλύτερη των δέκα χιλιάδων ευρώ, αρπάζοντας τις εισπράξεις δύο ολόκληρων ημερών.

Στο φως της δημοσιότητας, έφερε το ethnos.gr, βίντεο με τις κινήσεις του, όπως αυτές καταγράφηκαν καρέ – καρέ από κάμερα ασφαλείας. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του λίγα λεπτά μετά τις 03:10 τα ξημερώματα κατευθύνεται προς το εσωτερικό του βενζινάδικου αφού πρώτα οπλίζει το πιστόλι του. Μπαίνει μέσα και ακινητοποιεί τον υπάλληλο, τον οποίο μάλιστα τραβάει και τον σπρώχνει για να κατευθυνθεί στο ταμείο. Η ληστεία κράτησε μόλις ενάμιση λεπτό με τον δράστη να κατευθύνεται προς τη μοτοσικλέτα όπου τον ανέμενε συνεργός του και να τρέπονται σε φυγή.

Στις 03:40 τα ξημερώματα άγνωστος με καλυμμένο πρόσωπο εισέβαλε σε βενζινάδικο στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό με τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν πίσω από το περιστατικό να κρύβεται ο ίδιος δράστης….

https://neaselida.gr/ellada/kallithea-kare-kare-i-listeia-se-venzinadiko-video/

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο