Η μάχη των δημοτικών στη Καλλιθέα !

Του ειδικού συνεργάτη.

Πέντε μήνες μας χωρίζουν από τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου .
Στη Καλλιθέα τα πράγματα φαίνεται να έχουν ξεκαθαρίσει ως προς τις βασικές υποψηφιότητες .
Έχουμε και λέμε:
Δημήτρης Κάρναβος, Βάσω Μαργαρίτη, Λάζαρος Λασκαρίδης, συνδυασμός από το ΚΚΕ χωρίς επικεφαλής αυτή τη στιγμή,  Θεόδωρος Παπαθανασόπουλος από το ΣΥΡΙΖΑ, από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο Κώστας Ασκούνης , Νίκος Γιοβανίδης, Κώστας Γρίβας,   Κωνσταντίνος Δημητριάδης  και Τρύφωνας  Μπουγάς από την Χρυσή Αυγή !
Προφανώς, δεν θα πλήξουμε σε αυτές τις εκλογές .
Ξεκινάμε το ρεπορτάζ από το τωρινό Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο .
Ο αντάρτης της ΝΔ  στις προηγούμενες εκλογές, επιμένει να θέλει να κατέβει χωρίς στήριξη από κόμματα . Ούτε καν από την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη παρότι ο  Κάρναβος ήταν ένας από τους λίγους αυτοδιοικητικούς που στήριξαν το Κυριάκο στις εσωκομματικές και παρότι διατηρεί στενές σχέσεις .
Άλλο το κόμμα και άλλο ο Δήμος δηλώνει αριστερά και δεξιά και βάζει ως στόχο μια μεγάλη διάφορα στο Α΄γύρο ,τέτοια που δεν αμφισβητεί την πρωτιά στο Β΄ γύρο.
Όπλο του η συνεχιζόμενη σύρραξη στο πρώην Ασκουνικό στρατόπεδο αφού Ψαλιδόπουλος και Μαργαρίτη δεν θέλουν ούτε να βλέπουν τον Κώστα Ασκούνη .
Η Μαργαρίτη έχει ήδη αρχίσει να ανασύρει σκάνδαλα της περιόδου Ασκούνη.
Δεύτερο στοιχείο αισιοδοξίας στο στρατόπεδο Κάρναβου, είναι οι κρυφές δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι ο Ασκούνης φαντάζει μια παλιά υποψηφιότητα που δεν γεννά προσδοκίες στους ψηφοφόρους .

Συνεχίζεται …

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο