Λάζαρος Λασκαρίδης: «Δεν μπορεί να καίγεται η Αττική και να συνεδριάζει για άλλα θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας»

Την αναβολή της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας ζήτησε με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Σώματος Τάσο Γαϊτάνη, ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης.

Όπως υπογραμμίζει στην επιστολή του «η κήρυξη της Αττικής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η απώλεια δεκάδων ανθρώπων, ο τραυματισμός και ο ξεριζωμός εκατοντάδων από τις καταστροφικές πυρκαγιές, δεν επιτρέπει την ενασχόλησή μας με άλλα θέματα», συμπληρώνοντας ότι  οι ώρες αυτές είναι «ώρες κοινωνικής προσφοράς και βαθιάς περισυλλογής».

Το πλήρες κείμενο της επιστολής, έχει ως εξής:

 «Κύριε πρόεδρε

Η κήρυξη της Αττικής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η απώλεια δεκάδων ανθρώπων, ο τραυματισμός και ο ξεριζωμός εκατοντάδων από τις καταστροφικές πυρκαγιές, δεν επιτρέπει την ενασχόλησή μας με άλλα θέματα.

Είναι ώρες κοινωνικής προσφοράς και βαθιάς περισυλλογής.

Με τις σκέψεις αυτές προτείνω την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα Τρίτη 24 Ιουλίου ειδικής και τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Βέβαιος για την κατανόηση

 ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

Επικεφαλής της παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα»

 Δημοτικός σύμβουλος»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο