Παρέμβαση για φοιτήτρια που απειλείται με διακοπή ρεύματος για χρέος 800 ευρώ!

Μαζική και δυναμική παρέμβαση πραγματοποίησαν οι φορείς της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας και Σπουδαστικοί Σύλλογοι, στην ΔΕΗ ΑΕ Καλλιθέας, καταδικάζοντας την απειλή διακοπής ρεύματος σε φοιτήτρια που διαμένει στην Καλλιθέα για οφειλή 800 ευρώ. Μετά από συνάντηση με τον προϊστάμενο, πετύχαμε να μην γίνει η διακοπή του ρεύματος ενώ επιτεύχθηκε ένας πιο ευνοϊκός διακανονισμός για την φοιτήτρια.
Η σπουδαστική μέριμνα, η δωρεάν στέγαση και σίτιση των φοιτητών είναι αποκλειστικά υποχρέωση του κράτους. Αντί γι’ αυτό οι λαϊκές οικογένειες ματώνουν για να σπουδάσουν τα παιδιά τους ενώ πλήττονται ανελέητα από την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ανεργία, απληρωσιά, υπέρογκη φορολογία, μειωμένες συντάξεις.
Την ώρα που οι επιχειρηματικοί όμιλοι απολαμβάνουν μειωμένα τιμολόγια ρεύματος και προκλητικές διευκολύνσεις πληρωμής, χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά απειλούνται με διακοπή.
Η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας δεν θα επιτρέψει να μείνει καμία οικογένεια στο σκοτάδι. Καλεί όποιον έχει πρόβλημα με τη ΔΕΗ να έρθει σε επαφή μαζί της και να μη σκύψει το κεφάλι, να αγωνιστεί για φτηνό ρεύμα για όλον το λαό.
Αντιστεκόμαστε!
Κανείς μόνος του στην επίθεση που δεχόμαστε!
Καμμιά διακοπή ρεύματος σε λαϊκό νοικοκυριό!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο