Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορού Σάββατο 19 & Κυριακή 20 ΜΑΪΟΥ

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 16 ΜΑΪΟΥ

Το Σάββατο 19 και Κυριακή 20 ΜΑΪΟΥ 2018 στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΚΑΛΥΨΩ» θα πραγματοποιηθεί Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορού απο το Πολιτιστικό Περιοδικό Art & Art Magazine και τον Ελληνικό Σύλλογο Πολιτιστικής Κληρονομιάς «Ηγέχορο» υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Δήμου Καλλιθέας. Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε σε αυτό το μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός, όπου θα διαγωνιστούν 3 κατηγορίες:

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ, LATIN, ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΣΥΓΧΡΟΝΟ. Στο τέλος του Φεστιβάλ, θα τιμηθούν: η Χορεύτρια και Ηθοποιός κ. Μαρία Ιωαννίδου για την προσφορά της στην Τέχνη και στον Πολιτισμό, ενώ θα λάβουν Τιμητικές Διακρίσεις για την συμβολή τους όλοι οι συμμετέχοντες. Επίσης, φιλική συμμετοχή θα έχουν οι Παιδικές Χορωδίες: Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου, 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Ιωνίας και Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κ. Εύης Χλωρού. Την όλη εκδήλωση θα καλύψουν τα Μ.Μ.Ε.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα για την συμμετοχή σας σε αυτό το μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός έως την Τετάρτη 16 ΜΑΪΟΥ 2018. Yπεύθυνος Επικοινωνίας του Φεστιβάλ: Νίκος Αμοργιανός (τηλ.6937 – 440015).

Με εκτίμηση,

Κωστάκης Εμμανουήλ

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Καλλιθέας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο