Έμεινε… ταπί η Καλλιθέα!

Έπαιξε τα ρέστα της και… έχασε. Η Καλλιθέα έριξε το τελευταίο της χαρτί για να διατηρηθεί ζωντανή για παραμονή, αλλά με το 0-0 κόντρα στη Σπάρτη στο «Ελ Πάσο» αποχαιρετά ουσιαστικά τη Football League. Λέει «αντίο» στη Football League η Καλλιθέα!

Η «μάχη» παραμονής στο «Ελ Πάσο» κόντρα στη Σπάρτη δεν ανέδειξε νικητή (0-0) και έτσι, οι «μπλε», που έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί για παραμονή, αποχαιρετούν ουσιαστικά την κατηγορία. Η απόστασή τους από τη 12η θέση συνεχίζει να είναι σε διψήφιο και έτσι δεν μπορεί να ελπίζει, πλέον, ούτε σε θαύμα.

Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι με τον βαθμό που έβαλαν στο… σακούλι παρέμειναν εκτός της επικίνδυνης ζώνης και νιώθουν πολύ πιο ασφαλείς από τη σημερινή τους αντίπαλο. Έτσι, η τελευταία νίκης της Καλλιθέας στο χορτάρι (ακολούθησαν δύο άνευ αγώνος για τους γνωστούς λόγους) παραμένει το 3-1 επί του Πανσερραϊκού στις 28 Ιανουαρίου.

Πολύ κακό το θέαμα στο «Ελ Πάσο», με τους φιλοξενούμενους να βολεύονται με την ισοπαλία και τους γηπεδούχους να θέλουν, αλλά να μην μπορούν (έκανε… μπαμ ότι αυτό συμβαίνει) να πάρουν κάτι καλύτερο.

Φυσικά, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να σωθεί για εξωαγωνιστικούς λόγους η Καλλιθέα, όπως συνέβη πέρυσι, λόγω της αδυναμίας κάποιων ομάδων (που είχαν σωθεί αγωνιστικά) να εξασφαλίσουν άδεια. 

sport-fm.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο