Απορρίφθηκε η ένσταση της Καλλιθέας κατά του Καραϊσκάκη

Στην απόρριψη της ένστασης που είχε καταθέσει η Καλλιθέα σε βάρος του Καραϊσκάκη προχώρησε την Δευτέρα (23/4) το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League.

Aπορρίφθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργαναο της Football League η ένσταση που είχε καταθέσει η Καλλιθέα κατά του κύρους του αγώνα με τον Καραϊσκάκη.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή το μπαλάκι πάει στην διοργανώτρια αρχή, η οποία είναι αυτή που θα κληθεί να διερευνήσει το εάν ή μη ασφάλιση σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία μπορεί να αποτελέσει λόγω απώλειας του δικαιώματος συμμετοχής στο πρωτάθλημα, κάτι που θα έχει σαν συνέπεια την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ τις υπό στοιχεία α) ένσταση της 21/12/2017 της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά του κύρους του αγώνα με την ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ η οποία καταχωρήθηκε στο Φύλλο Αγώνα, β) ένσταση της 21/12/2017 της ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ κατά του κύρους του αγώνα με την ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ η οποία καταχωρήθηκε στο Φύλλο Αγώνα και γ) ένσταση της 21/12/2017 της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά του κύρους του αγώνα με την ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ λόγω μη ιδιωτικής ασφάλισης των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ, ερήμην των διαδίκων όσον αφορά στις υπό στοιχεία α) και β) ενστάσεις και κατ’ αντιμωλία των λοιπών.

Α. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ως απαραδέκτως ασκηθείσα την υπό στοιχείο α) ένσταση.

Β. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ως απαραδέκτως ασκηθείσα την υπό στοιχείο β) ένσταση.

Γ. ΔΕΧΕΤΑΙ τυπικά την υπό στοιχείο γ) ένσταση και ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ αυτή, ως μη νόμιμη.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κατάπτωση του ως άνω καταβληθέντος από την ως άνω ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ χρηματικού παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής.

Δ. ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ την παρούσα στη Διοργανώτρια Αρχή, για τις δικές της ενέργειες, ώστε η τελευταία να διερευνήσει εάν η μη ασφάλιση με ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία των ποδοσφαιριστών της καθ’ ης η ένσταση ΠΑΕ συνιστά λόγο απώλειας του δικαιώματος συμμετοχής της στο πρωτάθλημα αρμοδιότητας της Ένωσης και επομένως, αποβολής της ιδιότητας του μέλους της Ένωσης, μετά από απόφαση του Δ.Σ. αυτής (άρθρο 12 της οικείας Προκήρυξης, σε συνδυασμό με τη διάταξη του άρθρου 4 του Κωδικοποιημένου Καταστατικού της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας και άρθρο 89 του ν.2725/1999)».

sdna.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο