Δίδυμο Ελληνα και Ρουμάνου άνοιγε το ένα σπίτι πίσω από το άλλο στη νοτιοανατολική Αττική

Άλλες 17 περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών και διαρρήξεων στην περιοχή της νοτιοανατολικής Αττικής εξιχνιάστηκαν με τη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 25χρονου Έλληνα και ενός 29χρονου Ρουμάνου.

Σημειώνεται, ότι έχουν συλληφθεί τρία άτομα που διέπραξαν 23 κλοπές και διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής του Πάσχα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, έξω από κατάστημα στην περιοχή του Ελληνικού, από το οποίο είχαν αφαιρέσει, έπειτα από διάρρηξη, χρηματικό ποσό, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα άλλα αντικείμενα. Μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς επιχείρησαν να διαφύγουν και έπειτα από καταδίωξη συνελήφθη αρχικά ο 29χρονος Ρουμάνος και στη συνέχεια ο 25χρονος Έλληνας. Ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, στην περιοχή του Αλίμου.

Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών από κοινού, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένες και σε απόπειρα, ενώ οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελία και παραπέμφθηκαν σε τακτική ανάκριση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο