Έχετε κακό Προαίσθημα για Κάτι; Μην το Αγνοείτε! 6 Περιπτώσεις που πρέπει να ακούτε την διαίσθησή σας!

Αν έχετε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό σας, ίσως γνωρίζετε κάτι καλά που οι περισσότεροι άνθρωποι παλεύουν: να ακούτε το προαίσθημά σας. Αυτή η μικρή φωνή στο πίσω μέρος του μυαλού σας, το αίσθημα που νιώθετε στο στομάχι σας, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιον λόγο.

Αν έχετε μια περίεργη αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή σε αυτό το αίσθημα. Τις περισσότερες φορές, το ένστικτό σας είναι σωστό. Αγνοώντας το μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι, να πάθετε κακό και να το μετανιώσετε.

Μάθετε 6 προαισθήματα που δεν πρέπει ποτέ να αγνοείτε:Η κατάσταση αυτή φαίνεται επικίνδυνη.Μπορεί να προσέξετε κάποιον άγνωστο να σας κοιτάζει στο μετρό. Όταν κατεβείτε από το μετρό, γυρνάτε και βλέπετε ότι το ίδιο πρόσωπο σας ακολουθεί στο δρόμο.

Μπορεί να το εκλάβετε ως παράνοια, αλλά είναι πάντα καλύτερα να είστε ασφαλείς, παρά να το μετανιώσετε.Ίσως σας προσκάλεσαν σε ένα πάρτι, αλλά όταν μπαίνετε μέσα έχετε ένα περίεργο προαίσθημα στο στομάχι σας. Μην αγνοείτε αυτό το συναίσθημα. Αν το υποσυνείδητό σας σας λέει ότι κάτι δεν πάει καλά, ακούστε το. Κάντε ό, τι μπορείτε για να είστε ασφαλείς, μην διστάσετε.

2. «Δεν νιώθω καλά»

Αν αγνοήσετε τα προβλήματα στο σώμα σας, μπορούν να καταλήξουν να μετατραπούν σε σοβαρά προβλήματα υγείας. Το σώμα σας σας στέλνει σημάδια για να προειδοποιήσει ότι κάτι δεν πάει καλά. Εάν αντιμετωπίζετε περίεργα συμπτώματα και αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά, μην περιμένετε για να συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Επισκεφτείτε το γιατρό σας το συντομότερο δυνατόν. Αν κάτι δεν πάει καλά με την υγεία σας, το να το προλάβετε νωρίς μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας.

3. «Πρέπει να βοηθήσω αυτό το άτομο»

Ένα προαίσθημα δεν είναι απαραίτητο να είναι αρνητικό. Μερικές φορές, το ένστικτό σας σας λέει να αναλάβετε δράση. Αν δείτε κάποιον να είναι θύμα εκφοβισμού, ή κάποιος να αγωνίζεται να ανοίξει μια πόρτα έχοντας γεμάτα χέρια, κάντε κάτι για να προσφέρετε βοήθεια. Θα μπορούσε να είναι μια μικρή πράξη, αλλά κάθε πράξη καλοσύνης μπορεί να φτιάξει την ημέρα κάποιου. Μην στέκεστε απλά και παρακολουθείτε τους άλλους ενώ παλεύουν να κάνουν κάτι. Ακούστε το ένστικτό σας και προσφέρετε μια χείρα βοηθείας.

4. «Το αισθάνομαι σωστό»

Είτε πρόκειται για την αποδοχή μιας προσφοράς εργασίας, μια αρχή ή λήξη μιας σχέσης ή μετακόμιση σε άλλη χώρα, η διαίσθησή σας ξέρει τι κάνει όταν πρόκειται να πάρετε τέτοιου είδους αποφάσεις. Βαθιά μέσα σας, ίσως απλά θέλετε να είστε ευτυχισμένοι. Το προαίσθημά σας μπορεί να σας πει να δεχτείτε μια δουλειά με χαμηλότερο εισόδημα που σας ενθουσιάζει, αντί για μια δουλειά με υψηλότερες αποδοχές που ξέρετε ότι θα νιώθετε δυστυχισμένοι. Όποια κατεύθυνση η διαίσθησή σας σας τραβάει, είναι πιθανώς το καλύτερο.

5. «Θα το μετανιώσω αυτό»

Πολύ συχνά, καταλήγουμε να μετανιώνουμε για κάτι. Αυτά μπορεί να προέρχεται από πίεση συνομηλίκων ή πριν σκεφτείτε τα πράγματα. Αλλά αν κοιτάξετε τα πράγματα που έχετε μετανιώσει, ίσως θυμηθείτε ένα ένστικτό που είχατε εκ των προτέρων. Κάτι σας έλεγε να μείνετε μακριά, να φύγετε ή να το σκεφτείτε. Μην αφήσετε κανέναν να σας εξαναγκάσει να κάνετε κάτι που δεν νιώθετε εξοικειωμένοι. Εάν αισθάνεστε ότι ένα άσχημο προαίσθημα, δώστε προσοχή σε ό, τι σας λέει.

6. «Πρέπει να φύγω»

Θα μπορούσε να είναι μια δουλειά, μια σχέση ή ένα αμφισβητήσιμο μέρος της πόλης. Αν αυτή η μικρή φωνή στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας σας λέει να φύγετε, είναι σημαντικό να την ακούσετε. Το ένστικτό σας μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε ασφαλείς. Μπορεί επίσης να σας φέρει την ευτυχία. Να είστε αρκετά γενναίοι να κάνετε μια αλλαγή, όταν το προαίσθημά σας σας λέει ότι ήρθε η ώρα.

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο