Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κλήθηκαν σε απολογία για τα επεισόδια στην Καλλιθέα

συνδεσμος ολυμπιακου καλλιθεας

Η αθλητική δικαστής κάλεσε σε απολογία Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για τις συμπλοκές οπαδών τους στην Καλλιθέα στις 21/2, όταν σημειώθηκε επίθεση από φίλους των “πρασίνων” σε σύνδεσμο των “ερυθρολεύκων”.

Στο περιθώριο του προημιτελικού Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών ανάμεσα στον Εθνικό και Παναθηναϊκό στις 21/2, οπαδοί του “τριφυλλιού” επιτέθηκαν σε σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα, με αποτέλεσμα να σημειωθούν συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κλήθηκαν σε απολογία από την αθλητική δικαστή, κάτι που είχε γίνει και για τα επεισόδια στο Μετς πριν από τέσσερις μήνες.

Η ανακοίνωση:

“Η Αθλητική Δικαστής καλεί σε απολογία την Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 10.30:

Το σωματείο ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΟΦΠΦ ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που διεξήχθη στις 21.02.2018 στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών.

Το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΟΦΠΦ ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που διεξήχθη στις 21.02.2018 στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών.

Το σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΑΣ Άρης – Α.Ο Ορεστιάδας που διεξήχθη στις 24.02.2018 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών”.

sport24.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο