Εξελίξεις στη δολοφονία του Μάριου: Στην κορυφή του Κιθαιρώνα κρύβεται το μυστικό;

Αυτοψία με drone στην κορυφή του Κιθαιρώνα, όπου πιθανότατα κρύβεται το μυστικό της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, πραγματοποίησε η ομάδα Up Drones, ελπίζοντας πως η εικόνα από ψηλά ίσως φανερώσει κάτι που από την έρευνα στην περιοχή μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλυφθεί.

Και πράγματι δύο φωτογραφίες μέσα από τις εγκαταλελειμμένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις, γεννούν πολλά ερωτήματα, σε συνδυασμό με τα ευρήματα του Καναδού ερευνητή που έχει διορίσει η οικογένεια του Μάριου και ο οποίος υποστηρίζει ότι μια από τις αποθήκες της παλιάς βάσης φέρεται να είχε μετατραπεί σε προσωρινό τάφο του άτυχου νέου.

Στις φωτογραφίες αλλά και στις εικόνες από το Drone διακρίνεται μια πεταμένη κουβέρτα, με έναν λεκέ που μοιάζει να έχει προκληθεί από αίμα, ενώ σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ένα σκισμένο σακί με υπολείμματα οικοδομικών υλικών.

Κανείς δεν γνωρίζει φυσικά αν σχετίζονται με την πολύκροτη υπόθεση του Μάριου, ωστόσο είναι απορίας άξιο πώς βρέθηκαν εκεί…

Υπενθυμίζεται ότι ο Καναδός ερευνητής που διόρισε η οικογένεια, στην απόρρητη έκθεσή του, τοποθετεί το σημείο της δολοφονίας του Μάριου στη Νέα Πέραμο ενώ εκτιμά ότι μετά, οι δολοφόνοι του κατέληξαν στην κορυφή του Κιθαιρώνα, στις εγκαταστάσεις της παλιάς στρατιωτικής βάσης στα Βίλια.

Στον χώρο βρίσκονται διάφορα μικρά κτίρια που οι απαγωγείς γνώριζαν πως υπήρχαν πόρτες που μπορούσαν να κλειδώσουν. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης του Καναδού ερευνητή που είχε φέρει στη δημοσιότητα η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», σε ένα από αυτά τα κτίρια άφησαν προσωρινά τη σορό του Μάριου.

Βέβαια, ο ερευνητής είναι πεπεισμένος πως η συγκεκριμένη αποθήκη δεν ήταν ο τελικός τόπος ταφής του άτυχου Μάριου και πως σίγουρα υπάρχει μία δεύτερη τοποθεσία…

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα Up Drones, κατάφερε να ανοίξει μια από τις αποθήκες που βρίσκονται στην κορυφή του Κιθαιρώνα και της οποίας η πόρτα ήταν «κλειδωμένη» με σύρμα. Μέσα σε αυτή, βρήκαν, ένα τσουβάλι με ποσότητα τσιμέντου, ωστόσο λόγω περιορισμένης ορατότητας δεν κατάφεραν να τραβήξουν πλάνα.

Οι εικόνες πάντως που κατέγραψε το drone κόβουν την ανάσα, παρότι, όπως αναφέρουν τα μέλη της ομάδας στην περιγραφή του βίντεο, η έντονη ομίχλη δεν τους επέτρεψε την εκτενή έρευνα της περιοχής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο