Το νέο αποκλειστικό κατάστημα PΑREX αλλάζει την εμπειρία του shopping στην Καλλιθέα !!

Από τις πρώτες ημέρες που άνοιξε τις πόρτες του το νέο κατάστημα PAREX στην Καλλιθέα επι της οδού Συνταγματάρχου Δαβάκη 58, έδωσε το στίγμα της φιλοσοφίας PAREX και καθιερώθηκε ως το νέο hot spot κατάστημα υποδημάτων.
Το PAREX STORE στην Καλλιθέα είναι το 2ο κατά σειρά concept store της Εταιρείας, με το 1ο να έχει ανοίξει επίσημα τις πόρτες του τον περασμένο Ιούνιο στον Κορυδαλλό.

Η εξειδικευμένη ομάδα της PAREX κατάφερε με το νέο αυτό κατάστημα να συγκεντρώσει τις καλύτερες επιλογές υποδημάτων και αξεσουάρ, σέ ιδιαίτερο concept με άνετη διαρρύθμιση του χώρου και με το άπλετο φως που επιτρέπει την ανάδειξη των προϊόντων αλλά και την εύκολη περιήγηση των καταναλωτών. Μια ακόμη καινοτομία που διαθέτει το κατάστημα  είναι τα  custom made έπιπλα- καθίσματα επισκέπτη που παραπέμπουν στην άνεση και στην ευχάριστη φιλοξενία στον χώρο, που είναι και η φιλοσοφία της Εταιρείας PAREX.

Το κατάστημα καλύπτει όλους τους κώδικες υπόδησης αφού προσφέρει μια μεγάλη γκάμα σχεδίων, χρωμάτων και διαφορετικών στυλ, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες επιλογές για άνδρες, γυναίκες και παιδιά από τα πιο αναγνωρισμένα brands υποδημάτων όπως η Ιταλική συλλογή The FLEXX, τα ποιοτικά και ελαφριά COQUI, οι συλλογές ΧΤI, BUSSOLA, TIMBERLAND, RIEKER, LUMBERJACK, τα διεθνώς αναγνωρισμένα brands WALT DISNEY & WARNER BROS για τις παιδικές συλλογές αλλά και τις συλλογές PAREX και PAREX Slippers με τις comfort παντόφλες σπιτιού. Την γκάμα των υποδημάτων συμπληρώνουν πολύ επιλεγμένα αξεσουάρ oπως ζώνες, τσάντες, κάλτσες κ.α. που μπορούν να συνδυαστούν και να αναμιχθούν σε όλα τα στυλ. Με την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού των καταστημάτων PAREX οι καταναλωτές που αναζητούν ένα ποιοτικό και άνετο παπούτσι απολαμβάνουν μια διαφορετική εμπειρία shopping !

PAREX STORE: Συνταγματάρχου Δαβάκη 58, Καλλιθέα 176 72, Τηλέφωνο: 21 3088 4451 

SHOP ONLINE: www.parex.gr
E-mail: info@parex.gr T: 210 3421572
Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε μας στο Facebook ParexShoes, Instagram @parex.gr
#parexshoes #myparex #parexlovers #parexhouseslippers

PAREX STORES
Αθήνα, Ιπποκράτους 1 | Αθήνα, Αγίου Μάρκου 12 |  Νέα Σμύρνη, Ομήρου 41-43 |Καλλιθέα, Δαβάκη 58  | Πειραιάς, Τσαμαδού 25 | Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 85| Μενίδι, Λ. Καραμανλή 103 | Χαλάνδρι, Αριστοφάνους 18 & Χαϊμαντά 19-21 |Άγιος Στέφανος, Χελμού 19 | Χαλκίδα, Ερμού 36.

About PAREX AE.
H εταιρεία PAREX ιδρύθηκε το 1981. Σήμερα, η  PAREX A.E. είναι μια ισχυρή και πρωτοπόρος επιχείρηση που αναπτύσσεται δυναμικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μένοντας πάντα σταθερή στις αξίες της: υψηλή ποιότητα, ορθός και καινοτομικός σχεδιασμός, και μια διαρκώς ανανεωμένη συλλογή, πάντα σε λογικές τιμές.

Φιλοσοφία της PAREX A.E  είναι η δημιουργία προϊόντων με επίκεντρο τις ανάγκες και τα “θέλω” των καταναλωτών. Και για αυτό στις συλλογές μας οι νέες ιδέες συνυπάρχουν με την άνεση και την πρακτικότητα, τόσο στα κλασικά όσο και στα μοντέρνα σχέδια.

Τα σχέδια της συλλογής PAREX  ποικίλουν, από βασικά και απαραίτητα, μέχρι ακαταμάχητα και μέσα στη μόδα κομμάτια, που μπορούν να συνδυαστούν και να αναμιχθούν σε όλα τα στυλ. Επιπλέον, η Εταιρεία έχει αποκλειστική συνεργασία με δύο  διεθνώς αναγνωρισμένα brands, την WALT DISNEY & την WARNER BROS και είναι επίσημος διανομέας των προϊόντων της Ιταλικής εταιρείας The FLEXX , της COQUI  ( ποιοτικά & ελαφριά clogs & σαγιονάρες).

protothema.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο