Κοσμοσυρροή στο Ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με μία φαντασμαγορική τελετή στις εγκαταστάσεις του, εγκαινιάζοντας το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και δραστηριοτήτων που έχουν ετοιμάσει οι υπεύθυνοι, με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η τελετή των εγκαινίων ξεκίνησε με την παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η οποία τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ είχαν προβλεφθεί δεκάδες δραστηριότητες για τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους πουν έδωσαν βροντερό «παρών» από κάθε γωνιά της Αττικής και όχιμ μόνο.

Οι εκπληκτικές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου, ενός κοσμήματος που παραδόθηκε προς χρήση στο ελληνικό Δημόσιο, γέμισαν από χαρούμενες παιδικές φωνές, ενώ τα «μεγαλύτερα» παιδιά, οι γονείς, είχαν την ευκαιρία να ανατρέξουν σε παλιότερα χρόνια και να ξεφύγουν για λίγη ώρα από τη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουν. Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό, γεγονός που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα, καθώς ήταν μία ιδιαίτερη περίσταση, στην οποία το Ίδρυμα έδωσε την ευκαιρία σε όλους να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν ενεργά.
Ακολουθεί το βίντεο με την παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής να αποδίδει χριστουγεννιάτικα ακούσματα μπροστά στο φωταγωγημένο δέντρο του Ιδρύματος… 

protothema.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο