Εκδήλωση της Τ.Ο Νοτίων Προαστίων της Χ.Α. στην Καλλιθέα

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην συνεστίαση που διοργάνωσε η Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων, με αφορμή τον εορτασμό των πέντε ετών λειτουργίας της Τοπικής Οργανώσεως, στην πολύπαθη περιοχή της Καλλιθέας.

Εκατοντάδες Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες παρέστησαν σε κεντρική αίθουσα της Καλλιθέας, από κοινού με στελέχη της Χρυσής Αυγής, τους Δημοτικούς Συμβούλους της Χρυσής Αυγής στην περιοχή, καθώς η Βουλευτής Ελένη Ζαρούλια, ο Ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος και ο Αρχηγός του Κινήματός μας Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Την εκδήλωση άνοιξε καλωσορίζοντας τον κόσμο εκ μέρους της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων ο Γραμματέας της, Κίμωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε εν τάχει στην πολυσχιδή δραστηριότητα της Τ.Ο. κατά το έτος που φεύγει, υποσχόμενος μία κατά πολύ πιο δραστήρια αγωνιστική χρονιά για το 2018.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής που κατέστησε σαφές προς άπαντες πως η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση στα όσα ζοφερά συμβαίνουν στην Πατρίδα μας είναι η Χρυσή Αυγή, γεγονός που καθιστά μονόδρομο την ακόμα πιο έντονη δραστηριοποίηση των τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής. Και ειδικότερα για την περιοχή είπε πως δεν θα προδώσουμε τους κατοίκους της Καλλιθέας που μας εμπιστεύθηκαν και θα έχουμε ακόμη πιο έντονη παρουσία στις επόμενες βουλευτικές και δημοτικές εκλογές.

Δ.Τ  Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο