Το VIBE by Life από τη ΔΕΛΤΑ ήταν ο Μέγας Χορηγός, στο «2ο Κallithea Night Run»

Το ενεργειακό ποτό VIBE by Life από τη ΔΕΛΤΑ ήταν ο Μέγας Χορηγός, στο «2ο Κallithea Night Run» που διεξήχθη το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στη Καλλιθέα. 
Η βραβευμένη σειρά VIBE της ΔΕΛΤΑ, η οποία διακρίθηκε με το Best Sports or Fitness Drink Award, στο πλαίσιο των World Beverage Innovation Awards, είναι το μόνο ενεργειακό ποτό με χυμό φρούτων, πλούσιο σε υδατάνθρακες, φυσική καφεΐνη, γκουαρανά και βιταμίνες, που χαρίζει φυσική ενέργεια στον οργανισμό, με τον πιο δροσιστικό και γευστικό τρόπο. Η σειρά παράγεται στην Ελλάδα και κυκλοφορεί σε 3 μοναδικές, απολαυστικές γεύσεις, VIBE Raspberry – Goji Berry, VIBE Kiwi – Starfruit και VIBE Tropical Fruits.
Η διοργάνωση Κallithea Night Run είχε μεγάλη επιτυχία και ξεπέρασε τις 2.500 συμμετοχές, ενώ μέρος των εσόδων της διατέθηκε στην UNISEF για να αγοραστούν εμβόλια για τα παιδιά του Δήμου Καλλιθέας.  Οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν VIBE πριν τον αγώνα, ώστε να διατηρήσουν την ευεξία και την αντοχή τους έως τον τερματισμό!
H χορηγία του αγώνα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής της ΔΕΛΤΑ να στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό και αναδεικνύουν τις αξίες του, ενώ στο Κallithea Night Run συμμετείχε και η ομάδα άθλησης ΔΕΛΤΑ Running Team.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο