Ευχάριστη έκπληξη για τον Ανδρουλάκη στην επίσκεψή του στην Καλλιθέα

Μία ιδιαίτερη και ανθρώπινη στιγμή είχε ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς Νίκος Ανδρουλάκης όταν πριν από λίγες ημέρες επισκέφτηκε την Καλλιθέα.
Αμέσως μετά την ομιλία του στο Δημαρχείο της πόλης ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κατευθύνθηκε μαζί με κάποιους από τους υποστηρικτές του σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής στην οποία όμως βρίσκονταν και μία παρέα με ένα νιόπαντρο ζευγάρι.
Ο κ. Ανδρουλάκης δεν αντιλήφθηκε στην αρχή την παρέα με τους νεόνυμφους, καθώς η καρέκλα του ήταν σε τέτοιο σημείο που δεν του επέτρεπε να κοιτάει προς το μέρος αυτό. Όταν σηκώθηκε όμως αμέσως κατάλαβε το χαρμόσυνο γεγονός που γιόρταζε το νιόπαντρο ζευγάρι και έσπευσε να ευχηθεί. Πήρε το ποτήρι του και κατευθύνθηκε αμέσως προς τον Αλέξανδρο και την εγκυμονούσα Αγγελική, έκατσε μαζί τους και έδειχνε αρκετά συγκινημένος.
Στο διάλογο που ακολούθησε μεταξύ του ευρωβουλευτή και του νεόνυμφου ζεύγους εκείνος έλεγε ιστορίες από το μικρό του γιο ο οποίος είχε γενέθλια εκείνες τις ημέρες και το ζευγάρι, όπως μάθαμε, του εκμυστηρεύτηκε το όνομα του παιδιού, κάτι που δεν έχουν πει ακόμα ούτε στους γονείς τους.

parapolitika.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο