«Καταιγίδα» οι καταγγελίες για τη δασκάλα: Βασανίζει τα παιδιά μας

Γονείς περιγράφουν στο protothema.gr πώς έστειλε παιδί με δυσλεξία στην πρώτη τάξη λέγοντάς του: «εδώ ανήκεις» – Είχε βάλει τιμωρία και παιδί με ειδικές ανάγκες – Έλεγε «χαζούς» και «βλάκες» τα παιδιά – Η ίδια ισχυρίζεται ότι σύμβουλος τη βρήκε μια χαρά

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δασκάλα μουσικής του 6ου Δημοτικού Αλίμου που έδωσε εντολή στους μαθητές της 4ης Δημοτικού να ξυλοφορτώσουν τον συμμαθητή τους επειδή δεν πρόσεχε την ώρα του μαθήματός της.

Όπως φαίνεται αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη δασκάλα είχε συμπεριφερθεί με ανάλογο τρόπο σε μαθητή της, καθώς όπως είχαν καταγγείλει οι γονείς ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες,  είχε βάλει το παιδί τους για ώρα να κάθεται κάτω από την έδρα ανάμεσα στα μπούτια της ως τιμωρία. Άλλοι γονείς μάλιστα καταγγέλλουν ότι η δασκάλα απευθύνεται στα παιδιά με απαξιωτικές εκφράσεις του τύπου «είσαι χαζός» και «είσαι βλάκας».
Την ίδια ώρα γονείς μαθητών από το 6 Δημοτικό σχολείο Αλίμου συγκεντρώνουν υπογραφές για να τις στείλουν στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας (έχουν συγκεντρώσει πάνω από 120 υπογραφές μέχρι τώρα) προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν τη δασκάλα εκτός σχολείου, ενώ κάποιοι καταγγέλουν την συμπεριφορά της ακόμα και μέσω των social media.

«Είναι αλήθεια, το σχολείο της κόρης μου δυστυχώς» γράφει σε σχόλιό του στο Facebook ο κ. Θεοκλής Τσολακίδης. «Είναι η δασκάλα της μουσικής που είναι μια απαράδεκτη εκπαιδευτικός. Όλα τα παιδιά επί χρόνια παραπονιούνται. Μαζεύονται υπογραφές για να περάσει από επιτροπή. Πάμε στοίχημα ότι δεν θα απολυθεί;». …συνέχεια με αναλυτικό ρεπορταζ και βίντεο εδώ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο