Απεργία ΜΜΜ: Χωρίς Μετρό την Τρίτη (07/11) η Αθήνα – Δείτε ποιες ώρες

Χειρόφρενο τραβούν αύριο, Τρίτη (07/11) οι εργαζόμενοι στο Μετρό
Ταλαιπωρία αύριο για το επιβατικό κοινό που χρησιμοποιεί το Μετρό για τις μετακινήσεις του, καθώς οι εργαζόμενοι προανήγγειλαν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 π.μ.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή τους, διαμαρτύρονται για την επικείμενη όπως λένε ιδιωτικοποίηση των συγκοινωνιών με την ένταξη τους στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων.
Μεταξύ άλλων αναφέρουν:
«Οι δηλώσεις Τσακαλώτου είναι το επιστέγασμα του χάους που δημιούργησαν το Υπουργείο Μεταφορών και οι διοικήσεις των φορέων με τις τραγικές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό,ανταλλακτικά και βασικά μέσα για την ομαλή λειτουργία και συντήρηση του δικτύου. Σε αυτά ήρθε να προστεθεί η παντελής έλλειψη σχεδιασμού εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που οδήγησε στις ατέλειωτες ώρες αναμονής στις ουρές των εκδοτηρίων.
Η πρωτοφανής ταλαιπωρία των επιβατών και οι άθλιες συνθήκες εργασίας των συναδέλφων που επιπλέον απειλούνται με απόλυση είναι μόνιμα χαρακτηριστικά της εκρηκτικής κατάστασης στις συγκοινωνίες.
Το ΣΕΛΜΑ ως επιχειρησιακό σωματείο αναλαμβάνοντας την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και τους εργαζόμενους συνεχίζει το πρόγραμμα δράσεων του με στάση εργασίας αύριο Τρίτη 7/11/17 από την έναρξη της βάρδιας ως τις 09:00».

newsbomb.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο