Far West στο Παλαιό Φάληρο – Πυροβολισμοί σε ληστεία με καλάσνικοφ

Συναγερμός σήμανε χθες το βράδυ στην ΕΛ. ΑΣ. όταν τρία άτομα προσπάθησαν να ληστέψουν κατάστημα ψιλικών στο Παλαιό Φάληρο.

Τρεις ληστές επιχείρησαν να αρπάξουν χρήματα από ψιλικατζίδικο. Οι δράστες μάλιστα πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό όταν προσπάθησαν να τους σταματήσουν διερχόμενοι πολίτες.

Όλα έγιναν λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (17.10.2017). Οι ληστές επιχείρησαν να κλέψουν ψιλικατζίδικο. Ήταν πάνοπλοι. Κρατούσαν αυτόματα όπλα τύπου καλάσνικοφ με τα οποία μάλιστα πυροβόλησαν όταν ήρθαν αντιμέτωποι με πολίτες που προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν.

Αντιμέτωποι με τους πολίτες

Οι δράστες αφού άρπαξαν τα χρήματα βρήκαν στον δρόμο. Εκείνη την ώρα υπήρχε αρκετή κίνηση και διερχόμενοι αντελήφθησαν τι είχε συμβεί.

Οι πολίτες κατάφεραν μάλιστα να “μπλοκάρουν” τους ληστές. Ο ένας από αυτούς τότε σήκωσε το καλάσνικοφ και άρχισε να πυροβολεί.

Οι πολίτες ωστόσο δεν πτοήθηκαν. Κατάφεραν να πιάσουν έναν από τους ληστές. Ο δράστης φαίνεται ότι προσπάθησε να αντιδράσει και τότε δέχθηκε χτυπήματα.

Ο ληστής μεταφέρθηκε μάλιστα άσχημα χτυπημένος στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Οι άλλοι δύο ληστές παρά την κινητοποίηση των πολιτών και παρά το γεγονός ότι ενημερώθηκε η αστυνομία κατάφεραν να διαφύγουν.

pronews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο