Είχε ρημάξει όλα τα καταστήματα (Καλλιθέα, Άγιος Δημήτριος, Νέος Κόσμος, Κουκάκι, Παγκράτι)

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 25-10-2017 στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 33χρονος για ένοπλες ληστείες σε καταστήματα.Ειδικότερα, στο πλαίσιο ερευνών για την σύλληψη του δράστη επαναλαμβανόμενων ληστειών σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, ειδική ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, που είχε συσταθεί για την αναζήτησή του, κατάφερε να εντοπίσει τον 33χρονο και να πιστοποιήσει την εγκληματική του δράση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης κινούμενος με κλεμμένη μοτοσυκλέτα, εντόπιζε καταστήματα (κινητής τηλεφωνίας, συνδρομητικής τηλεόρασης, ταχυμεταφορών, εστίασης και κοσμηματοπωλεία), στη συνέχεια εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και με την απειλή όπλου αφαιρούσε χρηματικά ποσά από τα ταμεία.

Στην κατοχή του καθώς και από την κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) πιστόλι, το χρηματικό ποσό των -740- ευρώ καθώς και είδη ένδυσης που έφερε κατά τη διάρκεια των ληστειών.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν επτά (7) περιπτώσεις ληστειών και μία (1) απόπειρα ληστείας, που διαπράχθηκαν από τις αρχές Σεπτεμβρίου σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Καλλιθέα, Άγιος Δημήτριος, Νέος Κόσμος, Κουκάκι, Παγκράτι), καθώς επίσης και μία (1) κλοπή μοτοσυκλέτας.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή ενώ η έρευνα για την εξιχνίαση επιπλέον περιπτώσεων, συνεχίζεται.

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο