«Τελειώνει» Ταλέντο η Καλλιθέα!

Σε απολογία από την διοίκηση της Καλλιθέας κλήθηκε ο Αλεξάντρε Ταλέντο καθώς απουσίασε αδικαιολόγητα από την αναμέτρηση της ομάδας στην Κρήτη κόντρα στον Εργοτέλη και πλέον ο παίκτης έχει μπει στην λίστα πώλησης.

Με εξωαγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η πρεμιέρα της Football League για την Καλλιθέα, καθώς ο Ταλέντο δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας για το Ηράκλειο και το ματς απέναντι στον Εργοτέλη, με τον παίκτη να ενημερώνει μέσω μηνύματος πως δεν μπορεί να παραβρεθεί λόγω οικογενειακού ζητήματος.

Η ΠΑΕ άμεσα αντέδρασε στην εξέλιξη αυτή και κάλεσε σε απολογία τον Βραζιλιάνο επιθετικό προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την ενέργειά του αυτή και πλέον είναι πολύ πιθανό να τεθεί σε «καραντίνα», καθώς έχουν προηγηθεί και άλλα πειθαρχικά παραπτώματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime για το ενδεχόμενο αγοράς του παίκτη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ο Απόλλων Σμύρνης, ομάδες της Κύπρου αλλά και σύλλογοι από την Βραζιλία. Αξίζει πάντως να τονιστεί ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 χωρίς να προκύπτουν οικονομικές οφειλές προς το πρόσωπό του.

sdna.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο