Header AD

Athens Cannabis Expo: Η πρώτη Διεθνής Έκθεση Κάνναβης στην Αθήνα

Η πρώτη Διεθνής Έκθεση Κάνναβης στην Ελλάδα είναι γεγονός. Η Διεθνής Έκθεση Κάνναβης της Αθήνας πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 12 έως 14 Ιανουαρίου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (TaeKwonDo) στην Αθήνα.

Σκοπός της είναι να ενημερωθεί το κοινό για όλα τα προϊόντα και τις καινοτομίες που υπάρχουν στον τομέα της κάνναβης σε όλο τον κόσμο καθώς και τα τελευταία επιτεύγματα όσον αφορά την ιατρική, φαρμακευτική και βιομηχανική χρήση της κάνναβης.

Οι εκθέσεις κάνναβης δεν είναι κάτι καινούριο στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο αφού γίνονται παρόμοιες εκθέσεις και συνέδρια σε πάρα πολλές χώρες τα τελευταία χρόνια με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων από τον επιστημονικό και εμπορικό τομέα με τεράστιο ενδιαφέρον και απήχηση από το κοινό και φυσικά, δεν είναι μόνο εμπορικού ενδιαφέροντος αφού όλοι οι εκθέτες πουλάνε τα προϊόντα τους και λιανική.

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών καθώς και προβολών, παράλληλα με τη βασική έκθεση, οι επισκέπτες και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα της κάνναβης και να ενημερωθούν για την καλλιέργεια ή οποιαδήποτε άλλη εκμετάλλευσή της.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ http://www.athenscannabisexpo.com/el/

Δραστηριοποιείσαι στον τομέα της κάνναβης; Λάβε συμμετοχή!

Η Ελλάδα, όσον αφορά την κάνναβη, είναι μια εντελώς νέα αγορά και παρέχει πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες. Στην πρώτη έκθεση που πραγματοποιείται ποτέ στη χώρα μας θα δώσουν το παρόν όλες τις καινοτόμες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κάνναβης με πολλά διαφορετικά προϊόντα  όπως: CBD(κανναβιδιόλη), φαρμακευτική κάνναβη, κλωστική κάνναβη, ατμοποιητές, σπόροι κάνναβης, καλλυντικά, φαγητά, κοκτέιλ-ποτά με κάνναβη και πολλά άλλα.

Γιατί να συμμετέχεις στην Athens Cannabis Expo 2018

• Θα γνωρίσετε και άλλους εμπόρους λιανικής και χονδρικής πώλησης, από όλο τον κόσμο, από τους οποίους μπορείτε να μάθετε και να κερδίσετε εμπειρία για τον τομέα της κάνναβης που δεν θα είχατε την ευκαιρία να συναντήσετε αν δεν συμμετείχατε στην 1η Διεθνή Έκθεση Κάνναβης στην Αθήνα.

• Θα έχετε την ευκαιρία να συγκρίνετε και να συζητήσετε τιμές, χαρακτηριστικά προϊόντων και υπηρεσιών και επενδυτικές συνθήκες και ευκαιρίες στη χώρα μας.

• Θα δημιουργήσετε νέες επιχειρηματικές στρατηγικές συμμαχίες και συνεργασίες.

• Θα διατηρήσετε την επαφή σας με τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες σας.

• Θα δημιουργήσετε καινούριες επαγγελματικές επαφές με κάποιες από της μεγαλύτερες και ισχυρότερες εταιρείες στην παγκόσμια αγορά της κάνναβης.

Τα οφέλη της κάνναβης για τον ανθρώπινο οργανισμό

Τα οφέλη της κάνναβης για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι αδιαμφισβήτητα. Το μητρικό γάλα είναι ένας θησαυρός κανναβινοειδών, τα οποία εισέρχονται στον οργανισμό μας μέσω του μητρικού θηλασμού από τη στιγμή της γέννησής μας. Το φυτό της κάνναβης καλλιεργείται και χρησιμοποιείται για θεραπευτική χρήση εδώ και 10.000 χρόνια από τους αρχαίους πληθυσμούς της Κίνας, της Ινδίας, της Αιγύπτου και της Ελλάδας. Το M.I.T τη χαρακτήρισε το φυτό του 21ου αιώνα!

Όσον αφορά την ιατρική χρήση της κάνναβης, στις 30 Ιουνίου 2017, ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη νομιμοποίηση εισαγωγής και χρήσης ιατρικής κάνναβης στην Ελλάδα. Στην χώρα μας επίσης είναι πλέον νόμιμη και η καλλιέργεια κάνναβης για βιομηχανική χρήση, οπότε ενδιαφερόμενοι για την έκθεση είναι και οι εργαζόμενοι στον αγροτικό τομέα.

H κάνναβη στην Αρχαία Ελλάδα

Η κάνναβη και τα προϊόντα της χρησιμοποιούνταν στην Αρχαία Ελλάδα ήδη από τον 5ο αιώνα π.Χ.  Από τις σημαντικότερες μαρτυρίες είναι αυτή του Ηροδότου, ο οποίος (μεταξύ 450 και 420 π.Χ.) περιγράφει την ψυχαγωγική χρήση κάνναβης στα νομαδικά φύλα των Σκυθών. ενώ έχει καταγράψει οτι οι ίνες κάνναβης χρησιμοποιούνταν ευρέως για την κατασκευή σχοινιών, πανιών, καραβόπανων για την ναυσιπλοΐα και για άλλες κλωστοϋφαντουργικές χρήσεις.

Το 70 μ.Χ ο ιατρός Διοσκουρίδης κατέταξε την κάνναβη στα φυτά με φαρμακευτικές ιδιότητες. Η κάνναβη χρησιμοποιούνταν ευρέως για την ιαματική της δράση στην αρχαιότητα.Τα φύλλα κάνναβης χρησιμοποιούνταν για τη θεραπεία της ρινορραγίας και οι σπόροι της για την αντιμετώπιση των φλεγμονών, των πληγών και των παθήσεων του αυτιού.

Προπώληση εισιτηρίων στο http://www.athenscannabisexpo.com/el/eisitiria-athens-cannabis-expo/

businessnews.gr
Athens Cannabis Expo: Η πρώτη Διεθνής Έκθεση Κάνναβης στην Αθήνα Athens Cannabis Expo: Η πρώτη Διεθνής Έκθεση Κάνναβης στην Αθήνα Reviewed by athinapoli on 23.10.17 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια