Οι ηλεκτρονικοί ήχοι του Serafim Tsotsonis στο ΚΠΙΣΝ

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μας προσκαλεί σε μια βραδιά ηλεκτρονικής μουσικής με τον Serafim Tsotsonis στα Πανοραμικά Σκαλιά, ολοκληρώνοντας έτσι την ενότητα Music Escapades για τον μήνα του Σεπτεμβρίου.

O Serafim Tsotsonis, που πρόσφατα παρουσιάστηκε και ως ήμισυ των Ocean Hope, του ντουέτου που έχει μαζί με την αδερφή του Αγγελική, αποτελεί έναν από τους πλέον γνωστούς καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται ως συνθέτης και παραγωγός, γράφοντας μουσική για φιλμ, θεατρικά έργα, ντοκιμαντέρ, διαφημιστικά και remixes για λογαριασμό πολλών καλλιτεχνών.

Τo τελευταίο του σόλο άλμπουμ, She Swims, κυκλοφόρησε από την ανεξάρτητη αμερικάνικη εταιρεία Hush Hush. Πρόκειται για ένα άλμπουμ με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις σε κινηματογραφικό ύφος, ένα πάντρεμα neoklasikal με ambient, jazz, post rock και dream pop.

Για τη μουσική βραδιά στο ΚΠΙΣΝ, ο Serafim Tsotsonis έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με αποσπάσματα από τη νέα του δουλειά, παλαιότερα κομμάτια, καθώς και πρωτότυπες δημιουργίες αποκλειστικά για αυτή τη συναυλία.

H ενότητα Music Escapades, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

culturenow.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο