Σε διαγωνισμό για ακίνητο επί της Λεωφόρου Συγγρού πλειοδότησε η Grivalia Properties

Η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ ανακοινώνει ότι πλειοδότησε σε σχετικό διαγωνισμό που προκήρυξε η PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση ΑE, ειδικός εκκαθαριστής της ΑΤΕ ΛΗΖΙΝΓΚ Ανώνυμη Εταιρεία Χρηματοδοτικής Μίσθωσης, για την απόκτηση του 50% εξ’ αδιαιρέτου ενός ακινήτου επί της Λεωφ. Συγγρού 340, στην Καλλιθέα Αττικής.

Πρόκειται για σύγχρονο πολυώροφο κτίριο εξαιρετικής προβολής, με χρήση γραφείων και καταστήματος. Το κτίριο, συνολικής επιφάνειας περίπου 31.100 τμ, αποτελείται από 13.950 τμ χώρων με χρήση γραφείων και καταστήματος και 17.150 τμ χώρων που αντιστοιχούν σε 400 θέσεις στάθμευσης σε 4 υπόγεια επίπεδα καθώς και λοιπούς βοηθητικούς και κοινόχρηστους χώρους. Το ακίνητο είναι εν μέρει μισθωμένο σε πολυεθνική αλυσίδα ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού καθώς και σε εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η Εταιρεία είναι ήδη από τις αρχές του 2017, ιδιοκτήτρια και του υπόλοιπου 50% εξ’ αδιαιρέτου του κτιρίου και πλέον θα καταστεί η μοναδική ιδιοκτήτρια αυτού.

Το τίμημα για την απόκτηση του ακινήτου ανήλθε σε 14,36 εκ ευρώ. Η τυπική ολοκλήρωση της συναλλαγής αναμένεται στο προσεχές χρονικό διάστημα.

enikonomia.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο