Εγκαινιάστηκε νέα αίθουσα παιδικού σταθμού του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως

Με μεγαλοπρέπεια τελέστηκαν σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της νέας αίθουσας του παιδικού σταθμού ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΤΣΑ του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Καλλιθέας καθώς και ο Αγιασμός έναρξης των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς.

Τα εγκαίνια ετελέσθησαν υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Α.Α. πανοσιολογιωτάτου αρχιμανδρίτου Συμεών Βολιώτη, παρουσία του προέδρου του Ε.Φ.Τ. και προέδρου του παιδικού Σταθμού, πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Σισώη Σκάρκου, του Γεν.Διευθυντού του Γ.Φ.Τ αιδεσιμολογιωτάτου πρωτοπρεσβυτέρου Βασιλείου Χαβάτζα, και του προϊσταμένου του Ι.Ν Μεταμορφώσεως Σωτήρος Καλλιθέας πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Ειρηναίου Νάκου.

Η χαρά των μικρών παιδιών καθώς και των γονέων ήταν έκδηλη στα πρόσωπά τους.

Ο π. Σισώης καλοσώρισε τον π. Συμεών και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του καθώς και τους υπολοίπους πατέρες τονίζοντας την σημασία της προσφοράς μέσα από την διακονία της εκπαίδευσης και μάθησης στα μικρά μας παιδιά.

Ο π. Συμεών ​αγκάλιασε θερμά τους λιλιπούτειους μαθητές και τους ενθάρρυνε να έχουν στην καθημερινή τους προσευχή τόσο τους ίδιους όσο και τους μεγάλους, προσευχή να είναι όλοι χαρούμενοι.

​Μετέφερε τις ευλογίες και την αγάπη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών ​και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου με την ευχή να έχουμε χαρά μέσα στις καρδιές μας.

Στη συνέχεια επιδόθηκε τιμητικός έπαινος στην μεγάλη ευεργέτιδα κ. Πολυξένη Χαλκίδου για την προσφορά της στην κατασκευή της αιθούσης και ακολούθως η Διευθύντρια του Π.Σ. ανακοίνωσε το πρόγραμμα των τάξεων.

Η εκδήλωση τελείωσε με μια υπέροχη δεξίωση προς τιμήν όλων.

romfea.gr


Posted

in

by

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *