Τα 3 πράγματα που κάνουν οι επιτυχημένοι άνθρωποι κάθε Δευτέρα!

Αν ανήκεις στους τυχερούς, οι πιθανότητες λένε πως πέρασες δύο ημέρες χωρίς email, συναντήσεις και επαγγελματικά τηλεφωνήματα. Ακόμα καλύτερα, η νέα εβδομάδα σε βρίσκει ενθουσιασμένη και πανέτοιμη για πολλή δουλειά. Αν, όμως, αισθάνεσαι πως η επιστροφή στη δουλειά (πραγματικότητα) σε αγχώνει, μην πανικοβάλλεσαι: υπάρχει τρόπος να διαχειριστείς το «τέλος κάθε σαββατοκύριακου» – το επόμενο, άλλωστε, είναι κοντά.

Τι κάνουν, λοιπόν, οι επιτυχημένοι άνθρωποι κάθε Δευτέρα για να κυλήσει ομαλά η νέα εβδομάδα;

Προετοιμασία από την προηγούμενη μέρα.

Oι επιτυχημένοι άνθρωποι περνούν λίγη ώρα την Κυριακή, καταγράφοντας όλα αυτά που θέλουν να επιτύχουν τη νέα εβδομάδα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 15-20 λεπτά από τη μέρα σου και θα δεις πως ο τρόπος που διαχειρίζεσαι το χρόνο σου μέσα στην εβδομάδα θα αλλάξει. Άρπαξε την καινούρια ατζέντα σου και ξεκίνα να προετοιμάζεσαι.

Διαγραφή άσκοπων e-mails

Επιστρέφοντας στο γραφείο, ένα ασφυκτικά γεμάτο inbox μπορεί να σε γεμίσει μόνο με άγχος. Τι να κάνεις; Ξεκίνα διαγράφοντας όλα τα emails που δεν σε ενδιαφέρουν. Κι αν θες να γίνεις ακόμα πιο… αυστηρή, τότε μπορείς να διαγράψεις όσα δεν έχουν κάποιο επισυναπτόμενο αρχείο. Αν είναι πολύ σημαντικό, τότε θα επικοινωνήσουν ξανά!

Εστίασε στην πιο σημαντική δουλειά

Δευτέρα στο γραφείο; Δεν ακούγεται υπέροχο εκτός αν γνωρίζεις εξαρχής ποιες είναι οι προτεραιότητες σου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο