Αφαίρεση έξι βαθμών σε Αχαρναϊκό και τριών σε Βέροια και Καλλιθέα με προθεσμία

Η τιμωρία θα ενεργοποιηθεί εάν δεν πληρώσουν εντός τριών εργάσιμων ημερών.

Ανοιχτά μέτωπα έχουν Αχαρναϊκός, Βέροια και Καλλιθέα και σε περίπτωση που δεν τα διευθετήσουν εντός τριών εργάσιμων ημερών, θα τους αφαιρεθούν βαθμοί από τη νέα σεζόν.
Αυτό αποφασίστηκε την Πέμπτη (13/7) από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Οι Ημαθιώτες οφείλουν χρήματα στον Μιγκέλ Μπατιόν, οι Μενιδιάτες σε Στέργιο Ψιάνο και Χρήστο Τζιώρα, ενώ η Καλλιθέα στον Ρικέρντο Σίλβα Φαρία.
Αναλυτικά οι αποφάσεις: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.
Απόφαση 77/2017
Ενεργοποιεί την επιβληθείσα με την υπ’ αριθ. 69/2017 απόφαση του Δικαστηρίου τούτου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών σε βάρος της ΠΑΕ Βέροια μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Roberto Miguel Battion, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθ. 225/2017 απόφασής της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης.
Απόφαση 78/2017
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Καλλιθέα, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ricardo Silva Faria, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 231/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.
Απόφαση 79/2017
Ενεργοποιεί την επιβληθείσα με την υπ’ αριθ. 68/2017 απόφαση του Δικαστηρίου τούτου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών σε βάρος της ΠΑΕ Νέος Αχαρναϊκός μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Στέργιου Ψιάνου, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθ. 222/2017 απόφασής της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης.
Απόφαση 80/2017
Ενεργοποιεί την επιβληθείσα με την υπ’ αριθ. 70/2017 απόφαση του Δικαστηρίου τούτου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών σε βάρος της ΠΑΕ Νέος Αχαρναϊκός μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Τζιώρα, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθ. 223/2017 απόφασής της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης».

a-sports.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο