«Τους εκλιπαρούσα κι εκείνοι χτυπούσαν πιο δυνατά» λέει η σύζυγoς του 99χρονου

Βρήκαν μόνο 200 ευρώ – Συνέχισαν να τον χτυπούν – Εξέπνευσε στο νοσοκομείο

Μαρτυρικές στιγμές έζησε στην Καλλιθέα 99χρονος που κατέληξε από τα βάναυσα και πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, αδίστακτων ληστών όταν εισέβαλαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν.

Οι κακοποιοί είχαν δέσει σε καρέκλα τον άτυχο ηλικιωμένο ζητώντας του με βρισιές να του πουν που είχε κρυμμένα τα χρήματα. Ο 99χρονος δεν απαντούσε και οι δράστες του έδιναν γροθιές στο κεφάλι για να «σπάσει» τη σιωπή του.

Μάταια η ηλικιωμένη σύζυγός του εκλιπαρούσε τους βασανιστές-ληστές να αφήσουν το άνδρα της. Τα 200 ευρώ που βρήκαν δεν τους ικανοποίησαν και συνέχισαν να χτυπούν δίχως έλεος τον άτυχο άνδρα ο οποίος αιμορραγούσε.

Ύστερα από αρκετή ώρα οι ληστές άφησαν το ζευγάρι ηλικιωμένων και έφυγαν. Η σύζυγος του 99χρονου κάλεσε ασθενοφόρο που έφθασε στο σημείο και μετέφερε τον άτυχο συνταξιούχο στο Τζάννειο όπου και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Η τραγική σύζυγος του θύματος μίλησε στο protothema.gr για όσα έζησε εκείνη και ο άνδρας της. «Σκότωσαν τον άνθρωπό μου. Τους εκλιπαρούσα να τον αφήσουν και εκείνοι τον χτυπούσαν πιο δυνατά. Είμαι πάρα πολύ χάλια, δεν έχω κουράγιο για τίποτα».

Γείτονες του ζευγαριού μιλώντας στο protothema.gr υποστηρίζουν πως δεν άκουσαν κάποιες φωνές ή φασαρία για να ενημερώσουν άμεσα την αστυνομία, ενώ όλοι μιλούν για έναν πολύ καλό άνθρωπο που βρήκε τραγικό θάνατο.
«Ήταν ένας ήσυχος παππούς που καθόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ προβλήματα στη γειτονιά. Όταν το μάθαμε δεν το πιστεύαμε».
Μια ακόμη γειτόνισσα είπε: «τον έσπασαν στο ξύλο, όπως μάθαμε τον χτυπούσαν με γροθιές στο κεφάλι. Τον σκότωσαν τον άνθρωπο».
Οι αστυνομικοί ευελπιστούν να κατορθώσουν να φθάσουν στα ίχνη των δραστών από την περιγραφή που θα τους δώσει η ηλικιωμένη γυναίκα του θύματος, η οποία είναι σε κατάσταση σοκ.

protothema.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο