Υπάρχει Θεός και Άνθρωποι – Ο μικρός Βαγγέλης φεύγει για Αμερική – Μαζεύτηκαν τα χρήματα

Την αρχή την έκανε ο νονός του, Πέτρος Πολυχρονίδης ο οποίος άνοιξε σελίδα στο facebook, και ξεκίνησε πραγματική εκστρατεία προκειμένου να μαζευτούν χρήματα έτσι ώστε να κάνει ο βαφτισιμιός του, ο 5χρονος Βαγγέλης μια ειδική θεραπεία στο εξωτερικό και να σωθεί από τον καρκίνο που τον βασανίζει από τα δυο του χρόνια,

Από τότε εκατοντάδες άνθρωποι ανάμεσά τους και πολλοί μέσα από τη showbiz, έκαναν τα πάντα για να μαθευτεί η κίνηση αυτή και έτσι να μαζευτούν τα χρήματα που θα έσωναν τον Βαγγέλη, Η δημοσιότητα που πήρε το θέμα μέσα από τα social media αλλά και πολλές ενημερωτικά sites, κατάφερε να γίνει το θαύμα γρήγορα και να συγκεντρωθούν τα χρήματα.

Διαβάστε όσα έγραψαν στην σελίδα που δημιούργησαν οι γονείς του μικρού Βαγγέλη οι οποίοι ευχαριστούν όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε άμεσα για το χειρουργείο του γιου τους.

“Χρειάζονται χιλιάδες λέξεις για να περιγράψουμε την αγάπη που μας προσέφεραν χιλιάδες άνθρωποι τις τελευταίες ημέρες, στον αγώνα που κάνει ο μικρός μας Βαγγέλης, προκειμένου να μεγαλώσει όπως όλα τα παιδάκια του κόσμου. Το ποσό που χρειάζεται για τη νοσηλεία του Βαγγέλη στο Memorial των ΗΠΑ, συγκεντρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν θα βρούμε ποτέ τα λόγια για να σας εκφράσουμε όπως σας αξίζει, από τα πιο βαθιά σημεία της καρδιάς μας αλλά της ψυχής μας, το ευχαριστώ που παλεύετε μαζί μας.

Μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο, είχαμε αρχίσει να χάνουμε την πίστη μας σε οτιδήποτε. Αυτή η πελώρια ανταπόκριση όμως τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά μας έδωσε ξανά πίστη. Πίστη στον ίδιο τον άνθρωπο και τι μπορεί να κάνει για τον συνάνθρωπο του.

Από τον πιο ανώνυμο, έως τον πιο επώνυμο. Από τον πιο κοντινό μας φίλο, έως τον πιο μακρινό ομογενή στην άκρη της γης, σας είμαστε υπόχρεοι για πάντα.

Ο Βαγγέλης ξεκινά τώρα το τελευταίο και πιο δύσκολο κομμάτι του αγώνα του. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στο Memorial για να λάβει την πειραματική θεραπεία του και θα παραμείνει στις ΗΠΑ σχεδόν ένα χρόνο. Μαζί του και εμείς, που πλέον έχουμε κάνει σπίτι μας, τα νοσοκομεία και τις πόλεις του κόσμου που φιλοξενούν το παιδί μας, έχοντας χάσει τα πάντα από την ζωή που είχαμε.

Απλά αυτή τη φορά, δεν θα είμαστε μόνοι. Νιώθουμε την παρουσία σας δίπλα μας και είμαστε χίλιες φορές πιο δυνατοί. Υποκλινόμαστε στους ανθρώπους.

Στέλιος Ελευθεριάδης & Δήμητρα Βογιατζή”
Tromaktiko

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο