Βαριέστε την άσκηση; Ξεγελάστε τον εαυτό σας

Υπάρχουν μερικά μικρά τρικ που θα σας σηκώσουν από τον καναπέ Ξέρετε ότι είναι το σωστό, αλλά κάθε τόσο, το να σηκωθείτε από τον καναπέ και να πάτε γυμναστήριο, είτε για τρέξιμο, φαίνεται αδύνατον. Μία άγρυπνη νύχτα ή μία κουραστική μέρα μπορούν να σας κάνουν να θέλετε να ακυρώσετε τα σχέδιά σας για γυμναστική. Κατά την διάρκεια αυτών των ημερών, είναι ακόμα σημαντικότερο να μην το κάνετε, αφού η άσκηση θα αποκαταστήσει τα επίπεδα ενδορφινών στον οργανισμό σας, θα ανασυγκροτήσει τις σκέψεις σας και θα σας δώσει την αίσθηση της γαλήνης.

Όπως δημοσίευσε και το Queen.gr, αν το βρίσκετε πολύ δύσκολο να μετακινηθείτε από τον καναπέ ή το κρεβάτι σας, δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω τρικ που θα σας κάνουν να δραστηριοποιηθείτε και μπορεί να σας καταφέρουν να ακολουθήσετε κανονικά την fitness ρουτίνα σας.

Βγείτε έξω για μία βόλτα

Ξεκινήστε με έναν χαλαρό περίπατο ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική και βλέπετε. Μόλις ζεσταθείτε λίγο μπορεί να νιώσετε την επιθυμία για λίγο jogging ή, έστω, να αυξήσετε τους ρυθμούς περπατήματός σας.

Πηγαίνετε στην πισίνα

Ακόμα κι αν το κάνετε για ένα χαλαρό κολύμπι, τα υπόλοιπα γυμνασμένα σώματα μπορεί να σας εμπνεύσουν να αυξήσετε τους ρυθμούς σας.

Κάντε λίγο stretching στο σπίτι

Ξεδιπλώστε το χαλάκι της yoga- μπορεί να είναι το μοναδικό κίνητρο που θα χρειαστείτε. Μόλις κάνετε μερικές χαλαρωτικές ασκήσεις μπορεί το σώμα σας να νιώσει τόσο υπέροχα που να προχωρήσετε σε άλλες, πιο απαιτητικές στάσεις που θα αυξήσουν τον σφυγμό σας.

Ξεκινήστε χαλαρά, στο αγαπημένο σας όργανο

Ανεβείτε στο ποδήλατο ή το ελλειπτικό μηχάνημα και αρχίστε να κινήστε με αργούς και σταθερούς ρυθμούς, χαζεύοντας την αγαπημένη σας εκπομπή στην τηλεόραση ή τα περιοδικά σας. Μόλις μπείτε σε ρυθμό μπορεί να θελήσετε να γυμναστείτε πιο έντονα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο