Το Ιδρυμα Νιάρχος υποδέχεται την Σαρλότ Ράμπλινγκ για μια μοναδική βραδιά

Την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 19:30 στη σκηνή της Λυρικής θα βρίσκεται η Σαρλότ Ράμπλινγκ για το Summer Nostos Festival που διοργανώνει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος…
Η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής φιλοξενεί για μια μοναδική παράσταση δυο εμβληματικές καλλιτέχνιδες.
Μαζί με τη Σαρλότ Ράμπλινγκ και η μουσικός Sonia Wieder-Atherton σε μια περφόρμανς που συνδυάζει τη ένταση της ποίησης της Σίλβια Πλαθ  και τη δύναμη της μουσικής του Μπένζαμιν Μπρίτεν, με τον τίτλο «The Night Dances». Η Σαρλότ Ράμπλινγκ ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο για να εξελιχθεί στην πορεία σε μια από τις σπουδαιότερες καλλιτεχνικές μορφές της σύγχρονης σκηνής.
Με συμμετοχές σε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες καθώς και έναν δίσκο στο ενεργητικό της, η ανήσυχη καλλιτεχνική της φύση αναζητούσε πάντα ουσιαστικούς τρόπους έκφρασης μέσω της τέχνης.
Η Sonia Wieder-Atherton είναι μία καταξιωμένη μουσικός και βιολοντσελίστρια.

Από νωρίς στην καριέρα της βρέθηκε να εξερευνά τη μορφή και τον ήχο, ενώ επεκτείνει συνεχώς τα όριά της, εξερευνώντας με το τσέλο της άλλες μορφές τέχνης με performances όπως αυτή με την Ράμπλινγκ.
Η παράσταση αποτελεί μια ωριαία συνεργασία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών, με συγκλονιστικές απαγγελίες ποιημάτων της Σίλβια Πλαθ από τη Ράμπλινγκ και την εκτέλεση επιλεγμένων κομματιών από τις σουίτες 2 και 3 του Benjamin Britten για σόλο τσέλο, από την περιπετειώδη Sonia Wieder-Atherton
Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας τα οποία θα διανέμονται μία ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης στο Φουαγιέ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ)
ΚΠΙΣΝ: Charlotte Rampling – Sonia Wieder-Atherton: The Night Dances
Mια ωριαία συνεργασία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών
Κυριακή 25 Ιουνίου, 19:30, Εναλλακτική Σκηνή, ΕΛΣ

pronews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο