Χρηματικό πρόστιμο σε Καλλιθέα

Οι αποφάσεις της Διοργανώτριας Αρχής για τα ματς της αθηναϊκής ομάδας κόντρα σε Αιγινιακό και Κισσαμικό.
Με χρηματικό πρόστιμο των 850 Ευρώ συνολικά, τιμωρήθηκε η Καλλιθέα, για τα όσα συνέβησαν σε αυτά τα δύο ματς. Ακόμη, ο εκπρόσωπος της ομάδας του «Ελ Πάσο», Νικόλας Γιαννόπουλος, τιμωρήθηκε και με αποκλεισμό εισόδου 15 ημερών σε αγωνιστικούς χώρους, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Κισσαμικό.

Η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε τις παρακάτω αποφάσεις:

-ΔΕΧΕΤΑΙ ότι άπαντες οι εγκαλούμενοι τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ 1) στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ χρηματική ποινή, ποσού τριακοσίων (300) ευρώ, και 2) στον ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ (εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ) χρηματική ποινή, ποσού τετρακοσίων (400) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, διαρκείας δεκαπέντε (15) ημερών. (αγώνας με ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 30η αγωνιστική)

-ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ τέλεση την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις του άρθρου 15§3 περ. Β’ υποπερ. β’ εδ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε αυτή χρηματική ποινή, ποσού πεντακοσίων πενήντα (550) ευρώ. (αγώνας με ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 29η αγωνιστική)».

liganews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο