«Μετακομίζει» Καλλιθέα ο Εθνικός

Μετά από τρία χρόνια χρήσης του Δημοτικού Σταδίου του Μοσχάτου, ο Εθνικός ανακοίνωσε πως τη νέα περίοδο θα «μετακομίσει» στο «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Οι «κυανόλευκοι» του Πειραιά ενημέρωσαν πως θα αγωνιστούν στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας, ευχαριστώντας παράλληλα τους Δήμους Μοσχάτου-Ταύρου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου του Εθνικού ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 η ομάδα μας θα έχει ως έδρα το πλήρως ανακαινισμένο πραγματικό στολίδι, Δημοτικό Στάδιο της Καλλιθέας “Γρηγόρης Λαμπράκης”.

Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Καλλιθέας που συναίνεσε στο αίτημά μας και προσωπικά τον Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο, αλλά και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης, Κωνσταντίνο Ευσταθίου, για τη διάθεση που έδειξαν, προκειμένου ο Εθνικός να αγωνιστεί στο εν λόγω γήπεδο, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες για τους, ποδοσφαιριστές του συλλόγου, αλλά και στους φιλάθλους μας.

Παράλληλα, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, και τον πρόεδρο του τμήματος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Δημήτρη Κόλλια, για την επί τρία συναπτά έτη παραχώρηση του γηπέδου του Μοσχάτου, το οποίο η ομάδα μας χρησιμοποίησε ως έδρα».

filathlos.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο