Σεργκέϊ Μπούμπκα και Ρόμπερτ Εμιγιάν, δύο σύμμαχοι στην κοινωνική αποστολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Τοποθέτηση του Θοδωρή Ψαλιδόπουλου κατά την υποδοχή των κ.κ. Σεργκέϊ Μπούμπκα και Ρόμπερτ Εμιγιάν στο Δημοτικό Συμβούλιο

«Υποδεχόμαστε δύο πολύ θερμούς φίλους της Ελλάδας. Αλλά και δύο σπουδαίους αθλητές, οι οποίοι από πολύ νωρίς αφοσιώθηκαν στην κοινωνική σημασία του αθλητισμού». Αυτό υπογράμμισε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά» Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, κατά την υποδοχή (26/5/2017) των κ.κ. Σεργκέϊ Μπούμπκα και Ρόμπερτ Εμιγιάν στο Δημοτικό Συμβούλιο, με την ευκαιρία της συμμετοχής τους στους «Αγώνες Αλμάτων», ύστερα από πρόσκληση του «Φιλαθλητικού Συλλόγου» και του Προέδρου του κ. Παναγιώτη Δημάκου.
Ο Θ. Ψαλιδόπουλος τόνισε ότι οι δύο διακεκριμένοι πρωταθλητές «εξακολουθούν να εργάζονται με ζήλο για την προαγωγή των ανθρωπιστικών αξιών του αθλητισμού και την ανάδειξη της σημασίας του ως παράγοντα κοινωνικής συνοχής, διεθνούς συνεννόησης και ειρήνης. Αντιπροσωπεύουν, δηλαδή, την ίδια αντίληψη, την οποία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση σ’ ολόκληρο τον κόσμο, ασφαλώς και την Ελλάδα, επιλέγει να υπηρετήσει. Υποδεχόμαστε, συνεπώς, δύο συμμάχους».
Απευθυνόμενος προς τους δύο φιλοξενουμένους, ο Θ. Ψαλιδόπουλος κατέληξε σημειώνοντας: «Η παρουσία σας στο Δημοτικό Συμβούλιο ενθαρρύνει και τις δικές μας προσπάθειες να παραμείνομε συνεπείς σ’ αυτόν τον προσανατολισμό. Να δημιουργήσουμε τον Μπούμπκα και τον Εμιγιάν της σύγχρονης εποχής. Να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο κόσμο».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο