Ήττα-αυτοκτονία για την Καλλιθέα στο 93′ από τον Αιγινιακό!

Ο Αιγινιακός επικράτησε με 1-0 της Καλλιθέας με γκολ του Ρανγκέλοφ στο 94′, μειώνοντας τις ελπίδες της για παραμονή στη Football League.

Χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα ο Αιγινιακός απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, φτάνοντας την 11η θέση και τους 31 βαθμούς. Δυσκολεύουν τα πράγματα για την Καλλιθέα, που παρέμεινε εντός της ζώνης του υποβιβασμού,

Το παιχνίδι άρχισε με την Καλλιθέα να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης απειλώντας με σουτ του Μασάντο στο 12′ και κεφαλιά του Κρεββατά στο 24′. Ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα στο 45′, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για το γκολ της νίκης, με τους παίκτες του Τζουμερκιώτη να μην είναι εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ανεβαίνουν στα τελευταία λεπτά του αγώνα, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ με τη χρυσή αλλαγή του Βλάχου, τον Ρανγκέλοφ, που με πλασέ πέτυχε το 0-1 στις καθυστερήσεις.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουρμεκιώτης): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Ντιαγκιτέ, Γκίνη (74′ Γουόρντεν), Μασέντο, Τσίπρας (64΄Σμυρλής), Κρεββατάς, Μπέλης, Κατσικογιάννης (54′ Τσώνης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλάχος): Τόλιος, Τοπαλίδης (72′ Ρανγκέλοφ), Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Πατράλης, Τσολακίδης, Γκατσολάρι (87′ Μουκίδης), Φασίδης, Ζγκούρη (90’+6′ Παπουτσογιαννόπουλος).

gazzetta.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο