Εκ μέρος νέων πολιτών ποντιακής καταγωγής

Ως νέοι ποντιακής καταγωγής και δημότες της Καλλιθέας, σας αποστέλλουμε το παρακάτω κείμενο ως απάντηση στην υβριστική στάση του Ευάγγελου Παπαδάκη και λοιπών, στα δημοτικά συμβούλια που έλαβαν χώρα τον περασμένο μήνα, Μάρτιο.

Έχοντας ως αφορμή τις πρόσφατες γελοίες αναφορές του «συντρόφου» Παπαδάκη, οδηγείται κανείς εύκολα στο συμπέρασμα πως η ημιμάθεια και το ρατσιστικά κατάλοιπα του περασμένου αιώνα καλά κρατούν, ιδιαίτερα από άτομα του δήθεν προοδευτικού χώρου! Η συνεχής επίθεση στο πρόσωπο του δημ. Συμβούλου κ. Σοφιανίδη κορυφώθηκε από μια άθλια φράση που πλέον ξεφεύγει απ’τα πλαίσια του προσωπικού και στοχοποιεί ολόκληρο τον ποντιακό ελληνισμό. Τέτοια βέβηλα άτομα δεν ντρέπονται να υμνούν πολλές φορές γενοκτόνους όπως ο Στάλιν και να έχουν έκδηλο μίσος για τον ποντιακό ελληνισμό, καθώς αποτελεί το μόνο ελληνικό γένος που μαρτυρεί και έζησε τη κομμουνιστική θηριωδία που σκοπίμως παραβλέπουν, που καταψήφισαν ακόμη και την οικονομική ενίσχυση της παιδικής εορτής που διοργάνωσε ο Π.Σ. «Η ΑΡΓΩ» με σκοπό να μην ευθυμήσουν ομογενείς παιδάκια και γονείς με μικρές οικονομικές δυνατότητες στο πλαίσιο των Χριστουγέννων. Αστείο να μιλούν για ανθρωπισμό και αλληλεγγύη σε αλλοεθνής μετανάστες όταν δε στηρίζουν δράσεις για τους αδύνατους συνέλληνες μας. Ευτυχώς που η επικίνδυνη ιδεολογία τους είναι αδύναμη στις αποφάσεις του Δ.Σ. και η τωρινή διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας πράττει το σωστό και αυτονόητο.

Η αγανάκτηση μας είναι δικαιολογημένη και θα συνεχιστεί όσο άτομα χαμηλού ήθους συκοφαντούν έναν πολίτη όπως ο Χρ. Σοφιανίδης, ο οποίος με προσωπικό κόστος έχει συνεισφέρει σε ζητήματα μeίζονα για τον ποντιακό ελληνισμό και τους ομογενείς Έλληνες από την πρώην ΕΣΣΔ αλλά και του Δήμου Καλλιθέας. Ας καταλάβουν εν τέλει ορισμένοι, πως αρμοδιότητα ενός αντιδημάρχου δεν είναι οι δημόσιες σχέσης με τους δημοτικούς υπαλλήλους, αλλά η υπηρεσία προς τους δημότες που τον εμπιστεύθηκαν και την διεκπεραίωση των εκάστοτε έργων με την απαραίτητη αξιοκρατία και σοβαρότητα.

Ο λαϊκισμός και η νωθρότητα είναι μέρος της αντίληψης, δυστυχώς, πολλών ατόμων αλλά καλό θα ήταν να περιοριστεί στους «συντρόφους» τους ώστε να μην εκτίθενται στο δημόσιο κοινό και στους πολίτες.

Εκ μέρος νέων πολιτών ποντιακής καταγωγής του Δήμου Καλλιθέας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο