Τις νέες του πρωτοβουλίες παρουσίασε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καλλιθέας

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καλλιθέας έκοψε την πίτα του στον χώρο “Παπαγάλος”.  Σε μία κατάμεστη αίθουσα, όπου κυριαρχούσε το καθιερωμένο πλέον ζεστό και οικογενειακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε μια όμορφη εκδήλωση, στην οποία  παρευρέθησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ .

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος της Καλλιθέας κος Κάρναβος Δημήτριος, από την  Ε.Σ.Ε.Ε. ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Πολιτάκης Παύλος, οι Αντιδήμαρχοι κος Μπαρμπάκος Ευάγγελος, κος Κωστάκης Εμμανουήλ, κος Δελατόλας Τζώρτζης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Γαϊτάνης Αναστάσιος, ο πρόεδρος του οργανισμού “Γιάννης Γάλλος” κος Ευσταθίου Κωνσταντίνος , οι Αρχηγοί Δημοτικών Παρατάξεων κα. Μαργαρίτη Βασιλική, κος Ψαλιδόπουλος Θεόδωρος, κος Γρίβας Κωνσταντίνος καθώς και Έμποροι & Καταστηματάρχες της Πόλης.

Στην εκδήλωση παρουσιάσθηκε το νέο πρόγραμμα του Συλλόγου στο οποίο περιλαμβάνεται η ενεργή παρουσία του Ε.Σ.Κ. στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οργάνωση και πραγματοποίηση βοηθητικών σεμιναρίων τα οποία αφορούν Ελ. Επαγγελματίες και Εμπόρους, η παρουσίαση του νέου σήματος αλλά και του site το οποίο πρόκειται να λειτουργήσει άμεσα.

Η εκδήλωση έκλεισε με το κόψιμο της πίτας και το μοίρασμα σε όλους τους παρευρισκόμενους.  

Τέλος, το  Δ.Σ. του Ε.Σ.Κ. ευχήθηκε  σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και στους Εμπόρους & Επιχειρηματίες καλές δουλειές και μια ακόμη πιο δημιουργική χρονιά.

 Το  Δ.Σ. του Ε.Σ.Κ. ευχαριστεί θερμά ΟΛΟΥΣ όσους παρευρέθησαν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο