Παιδί ΑΜΕΑ προς Πολάκη: «Κύριε υπουργέ είστε πολύ κακός… δεν σας αγαπώ»

Mία μικρή μαθήτρια στέλνει γράμμα στον αναπληρωτή υπουργό υγείας, Παύλο Πολάκη, προσπαθώντας να του εξηγήσει τι νιώθει και τι συνέπειες θα έχουν οι αποφάσεις του υπουργείου στα παιδιά ΑΜΕΑ.

«Θέλω να συνεχίσω τη μελέτη με την Κυρία Ειρήνη και με τη Κέλυ για να είμαι η καλύτερη μαθήτρια» γράφει μεταξύ άλλων στο γράμμα της η μικρούλα που λέει στον υπουργό «δεν σας αγαπώ, είστε κακός».

Την επιστολή δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της η Νένα Χρονοπούλου, η οποία ως μητέρα παιδιού ΑΜΕΑ δίνει αγώνα για τα δικαιώματα όλων των παιδιών αναγνωρίζοντας τον πόνο και τη μάχη των γονιών.

Η ηθοποιός επιλέγει αυτό το γράμμα από τα δεκάδες που γράφουν τα παιδιά ΑΜΕΑ με αποδέκτη τον κ. Πολάκη σημειώνοντας πως «αυτές οι ψυχούλες έχουν την αθώα λεβεντιά που οφείλαμε να έχουμε όλοι. Δεν ξέρουν τι ακριβώς θα πει να είσαι Υπουργός, ξέρουν όμως ότι αυτός είναι ο υπεύθυνος που δε θα έχουν τη δασκάλα που αγαπούν και μαζί της έμαθαν γραφή και ανάγνωση… Ξέρουν πως εξ’ αιτίας του Υπουργού δε θα ξαναπάνε στο σχολείο τους και γι’ αυτό του είπαν ευθαρσώς: «ΔΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ».«.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο