Σπαρτιάτισσα ήταν η… Καλλιθέα!

Μια ψυχωμένη Καλλιθέα, έφυγε με σπουδαία νίκη (1-2) από το Αιγίνιο και το ντέρμπι σωτηρίας με τον Αιγινιακό, ξεφεύγοντας -για πρώτη φορά μετά από καιρό- από τις θέσεις που οδηγούν στη Γ’ Εθνική!

Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά, βγάζοντας πείσμα και θέληση, παρά το γεγονός ότι κοντεύει να… σκάσει από τα συνεχόμενα παιχνίδια, μιας και έχει από τα μικρότερα ρόστερ της κατηγορίας (πέρα από τα πάμπολλα, άλλα προβλήματά της), επικράτησε με τέρματα των Ουάρντεν (20’) και Σταματάκου, με τον δεύτερο να της δίνει το… τρίποντο με γκολ στο 84ο λεπτό! Είχε ισοφαρίσει, προσωρινά, ο Ζγκούρι, στο 39’, με τους φιλοξενούμενους να αποδεικνύονται, τελικά… Σπαρτιάτες!

Οι τελευταίοι, την ίδια ώρα, έτρωγαν ηχηρή «σφαλιάρα» στη Θεσσαλονίκη από τον εξαιρετικό Αγροτικό Αστέρα (3-0), που παραμένει στο «κυνήγι» του ονείρου της ανόδου, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν μακριά από αυτό… Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, πέτυχαν και τα τρία τέρματά τους στο δεύτερο ημίχρονο(!), με τον Κουκόλη να «χτυπάει» δις (51’, 69’) και τον Βουτσιά να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα στο 77ο λεπτό.

sport-fm.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο